Доц. Ангел Кунчев: Не разбирам защо хората протестират срещу ваксина, която още не е открита! Ето какво обясни и за чипирането!

България отблизо

Доцент Ангел Кунчев не издържа на атаките и пръв скочи на хората, които според него създават паника, или омаловажават проблемите с коронавируса.

Той се обърна към тези, които разпространяват конспиративни теории в социалните мрежи.

„Огромната част от българите разбраха сериозността на проблема и реагираха точно. Да бъдем в трите най-успешни страни в Европа е огромно постижение. Следя много внимателно всичко, което се случва, особено в социалните мрежи. Не разбирам хора, които при 4 милиона заразени, с множество починали в доста по-развити страни от нас, да твърдят, че няма зараза.

Както и тези, които коментират, че ще бъдат чипирани. Ако не беше смехотворно, щеше да е много сериозно“, каза д-р Кунчев.

Той добави също така, че не е нормално и да се протестира срещу несъществуваща ваксина.  „Ваксина в света още няма и не разбирам защо протестират срещу нея“, заяви експертът.  „Надявам се до края на месеца да премахнем граничния контрол между България, Румъния, Гърция и Сърбия. Ние да започнем регионално и по някое време през юни това да стане решение на ЕС и да се завърти наново колелото на икономиката.

Може би можем да обясним на уважаемия доктор парадокса, на който се е натъкнал и от който се възмущава.

Българите не вярват на правителството си. Смятат, че ги лъже и често не са далеч от истината.

Съответно не повярваха и на Щаба, защото той беше назначен от правителството. А невярата се задълбочи, когато и Борисов започна да дава брифинги с Щаба като пръв специалист и инфекционалист.

Често се случва на лъжата да се отговори с лъжа.

Така тръгна и слухът за ваксината, която ще ни убие и чрез която ще ни чипират, за да ни следят. Завъртя се световна конспирация, а народът предпочита да вярва на слухове, вместо на собственото си правителство.

Вие, управляващите, научихте народа да вярва на лъжи. „Чипирахте“ го с толкова много облъчване.

Сега защо се чудите защо разпространява небивалици?

Ами той им вярва.

Препрограмиран от вас!

 

Tagged

2 thoughts on “Доц. Ангел Кунчев: Не разбирам защо хората протестират срещу ваксина, която още не е открита! Ето какво обясни и за чипирането!

  1. Ваксината е готова, само изчакват удобния момент. За народа ще са нановаксините с живак и алуминий и чип, а за престъпниците от безродното събрание ще са чисти без тежки метали!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *