Есил Дюран изригна срещу политиците: Защо ни превърнахте в държава, в която е най-лесно да умреш? Какво стана с живота ни? Виновни сте до един!

България отблизо
Бавим се непрекъснато, аз разбирам, че парите за държавата са от изключително огромно значение, но докато си мислим за парите, които чакаме от Европа, България вече официално е страната, в която трудно се живее и лесно се умира. Така че тук за живота на хората, то не е само да имаме пари.

Ами ние не можем да си запазим животите, така че това тупкане на топката и гледане на тоя същия филм няколко пъти поред с избори сме го гледали. Това заяви певицата Есил Дюран.

Тя изказа своето мнение и за предстоящите избори: Те са решили изборите да са октомври, много интересно, но ние не знаем обаче истинската причина да бъдат тогава. Септември не им харесва. Много харесвам думата вдъхновение, но в случая много вече абсурдно звучи. Всичко друго, но не сме вдъхновени да гласуваме след тези две години, тъй като ние гласувахме, за да разберем истината и така се превърнахме в собствените си очи като някакви наивници, които вярват все пак, че нещо може да стане, че нещо може така да се промени. Но думата вдъхновение да не я използваме, посочи Дюран пред Нова телевизия.

Певицата коментира и езика на депутатите в парламента: Те се наричат мафия. Кой е мафията в крайна сметка? Единият вика: Ти, си мафия. Другият вика към него: Ти, си мафия. Това всичко страшно много обърква самите избиратели, тъй като хората, не всеки от тях е седнал да прочете това, което трябва да прочете, за да оформи собствена позиция и мнение. Отделно политиците говорят на езика на омразата, езикът им е като на женски пазар, каза още Есил Дюран.

Народът очаква от своите избраници да работят.

30 години избираме, а те работят само за себе си.

Не е ли време да заработят за народа?

Или да се махат?

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *