ЕС е изправен пред ЗЛОВЕЩА ЗАПЛАХА! Вижте КАКВО се случва със съюза МАСТОДОНТ!

Свят

Макар че всички държави в Евросъюза отказаха многократно и по категоричен начин да изпълняват каквито и да било изисквания или указания на Европейската комисия, относно приема на мигранти от Близкия Изток и Африка, германският канцлер Ангела Меркел продължава упорито да настоява за бързо създаване на, така наречената от нея, „Единна система за предоставяне на убежища за мигрантите.“

Нещо повече. Тя в прав текст предупреди, цитирана от dir.bg, че всички държави, които очакват финансова помощ от ЕС, трябвало да покажат солидарност, когато става дума за мигрантите. Във видеообръщение, преди срещата на върха в ЕС, през следващата седмица, Меркел бе категорична, че въпросът с мигрантите е приоритетен за нея и тя очаква до няколко месеца да има напредък по него.

Макар и задочно, на нейния призив отговори австрийският канцлер Себастиан Курц. В кулоарите на Мюнхенската конференция по сигурността, той заяви недвусмислено, цитиран от blitz.bg., че „Европа трябва да реши сама кой влиза на нейна територия, а притокът на мигранти може да подкопае мира и благополучието на континента.“

Изразът на Себастиан Курц „Европа трябва да реши сама…“, май означава, че Брюксел не трябва да се меси в решенията на суверенни държави, нали? Това означава, че Брюксел не е командир на Европа. Ето ти бунт в самото сърце на „Старата госпожа“.

„Арабската пролет“ бързо се превърна в зима, продължава Себастиан Курц. А невижданият мигрантски поток от Африка започна все повече да представлява огромен конфликтен потенциал.

„За да има мир и просперитет в Европа, ние трябва да защитаваме външните си граници“, добавя без сянка от притеснение младият и борбен австрийски канцлер.

Проблемът с мигрантската вълна, която залива държавите от цяла Европа става все по-остър. И конфликтен. Защото, така наречените „бежанци“ не са един или двама. Те са милиони. И европейските държави вече нямат необходимите средства, за да ги приемат на своя територия.

Нещо повече. Културните, религиозни и социални различия между жителите на Европа и мигрантите, голяма част от които са просто джихадисти, чиято цел е да завладеят държавите отвътре, не могат да бъдат преодолени дори в рамките на няколко поколения.

Ето защо те представляват сериозна заплаха за целостта и идентичността на европейските държави.

Всички знаем, че мигрантският поток бе отприщен от зверствата на Ислямска държава, която пък бе създадена, обучена и финансирана от инструкторите на ЦРУ и Пентагона. Така че САЩ се оказаха основен „доставчик“ на мигранти за европейските държави.

За да осъществят своята стратегия за унищожаване на европейските държави отвътре, те използват подставени политици като Меркел, които да използват предоставените им властови лостове, за да осигурят безпрепятствено нахлуване на джихадистите в цяла Европа.

Само че Европа се разбунтува. Лидерите на много европейски държави обявиха, че няма да изпълняват „указания“ от Меркел или от ЕС, които са в противоречие с националната сигурност на техните страни. Затова Белият дом се опита да затвори устата на такива ръководители като унгарския премиер Виктор Орбан и чешкия президент Милош Земан.

Но…за ужас на Щатите, когато те временно млъкнаха, започна да говори… австрийският канцлер Себастиан Курц. Оказа се, за невероятна изненада на САЩ, че колкото и мощна да е тяхната държава и армията им, те нямат власт над поведението и решенията на всички лидери.

И още по-страшното е, че нямат власт над решимостта на народите да запазят своите държави с техните вековни културни и религиозни традиции. Защото лидерите се появяват не от само себе си, а именно когато народите са готови за бързи действия в защита на дадена кауза.

„Мигрантската“ стратегия на САЩ за унищожаването на Европа се провали и поради още един, много важен фактор. И той се нарича Русия. Намесата на Владимир Путин и Русия в сирийския конфликт и бързото унищожаване на терористичното чудовище Ислямска държава, ефикасно и безапелационно постави точка на американските мераци да владеят вечно една Европа раздирана от противоречия и с разпадаща се държавност.

Затова цяла Европа и света насочват отново своите надежди към могъщия северен славянски Колос – Русия. Защото няма кой друг да помогне на народите в тяхната борба със злото, което идва от Запад.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

4 thoughts on “ЕС е изправен пред ЗЛОВЕЩА ЗАПЛАХА! Вижте КАКВО се случва със съюза МАСТОДОНТ!

  1. Поетично и логично, но много държави от ЕС се представляват от предатели, а някои народи са превзети от вътре….имат три пола!

  2. Сега САЩ да си приберат мигрантите джихадисти, които искаха да натресат на държавите в Европа и даги унищожат. Който го копае, сам в гроба пада. Бог и Словото Му не са за подиграване!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *