Ето какво направи руската армия с украинските войски нахлули в Белгородска област! Видео

Свят

Бойците от украинските диверсанти и украинските войски са разгромени от ударите на руската армия и спецчастите на руското Министерство на отбраната.

 

По време на антитерористичната операция на територията на Белгородска област бяха нанесени мощни удари, в резултат на които бяха разгромени силите на бойците от Руския доброволчески корпус (забранен на територията на Руската федерация – бел. ред.).

В резултат на антитерористичната операция вражеските сили претърпяха съкрушително поражение, съобщават световните медии.

На видеокадри, с които разполагат журналистите, може да се видят мощни удари, нанесени по позициите на бойците, които са били на територията на Белгородска област. Известно е, че бойците са били атакувани с помощта на артилерия и бойни самолети.

Министерството на отбраната в традиционната си ежедневна сводка съобщи за унищожаването на украински диверсанти, пробили вчера на територията на Белгородска област.

Киевският режим, след като беше победен в град Артемовск (Бахмут), премина към реализирането на терористични актове срещу цивилното население.

Вчера, след интензивен артилерийски обстрел на международния контролно-пропускателен пункт „Козинка“, както и на редица други граждански обекти в Грейворонски район на Белгородска област, подразделение на украинската нацистка формация нахлу на територията на Русия.

По време на антитерористичната операция националистическите формирования бяха блокирани и разгромени от въздушни удари, артилерийски огън и активни действия на Държавните звена за гранично прикритие на Западния военен окръг.

Остатъците от националистите бяха изтласкани обратно на територията на Украйна, където обстрелът по тях продължи до тяхното пълно ликвидиране“, съобщиха от Министерството на отбраната на Русия.

Според представените данни врагът е претърпял загуби под формата на жива сила от най-малко 70 души, а също така е загубил почти цялата си военна техника, с която е извършено нахлуването на територията на Белгородска област.

Министерството на отбраната показа кадри от унищожаването на украински бойци по време на контратерористичната операция в района на Белгород.

Руските войски атакуваха диверсантите, които пробиха границата, включително унищожиха и вражеската техника на контролно-пропускателния пункт Грейворон.

Ето видеото

Източник БЛИЦ

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *