Жестоко разкритие за Беновска взриви социалната мрежа! Вижте какво направи дамата с ябълките! /СНИМКИ/

България отблизо
Има хора в България, които тотално се самозабравиха.
Обявиха се за випове, решиха, че държавата е тяхна, че всички са длъжни да коленичат пред тях и даже да им козируват.
Това се е случило и с г-жа Беновска, твърди във Фейсбук Пепа Лакова от София.
„Няма такава държава!!! – пише възмутената жена. „В  болница ИСУЛ, пред кабинета „Уши, нос, гърло“ стоим и чакаме. Чакаме цели 10 души с болните си деца, за да бъдат прегледани.  В това време се появява  известната и уж бореща се за правда  персона Беновска с хубавата си щерка и спокойно влиза в кабинета.
Тя решава, че не е от простолюдието, не може да чака в коридора и спокойно прережда  десет  чакащи родители с деца, които са се наредили от четири часа на опашка. Влиза си спокойно при лекаря, без да обърне внимание на другите, които може би са много по-болни от дъщеря й и които чакат кротко реда си.
Всички бяхме повече от изумени. Та нали журналистите трябва да са пример в обществото, а не да нарушават нагло правилата. Когато майка и дъщеря излязоха от кабинета, реших да ги щракна с телефона и  да попитам дали дамата  носи ябълка и  за себе си. Тя се хвърли върху мен, развика се,  а щерката й започна да ми дърпа телефона…
Моят съпруг се опита да се намеси и да ме опази от страховито агресивната журналистка, но в този миг звездното отроче се хвърли и му нанесе  ритник в слабините. Свидетели бяха всички хора от опашката пред кабинета. Това ли е моралът на тези, които от екрана ни говорят за морал? „, пита Пепа Лакова, цитирана от сайта Фрогнюз.
Ние, от  istinata.net , ще се въздържим да коментираме морала на Беновска и отрочето й.
Изводите ги оставяме на вас.
Станислава Славова , istinata.net

Tagged

6 thoughts on “Жестоко разкритие за Беновска взриви социалната мрежа! Вижте какво направи дамата с ябълките! /СНИМКИ/

  1. Старите хора много хубаво са казвали „каквато майката такава и дъщерята“ с една дума, тук мога да употребя думата “ хулиганки „, доказано първо от поведението на майката с хвърлянето на ябълката, която възмути
    с безкруполното си действие обществото! Авторитета и се срина под нулата, с новото и безкруполно действие! Може да се каже, че вече впечатлява хората с гаменско държание, а такъв човек, не може да се надява на уважение! Българщина? Не! По-скоро измета в България, от който, тя трябва да се освободи!

  2. Крушата не пада по-далече от крушата. А що се отнася до Беновска, тя е една нагла журналистка, която се е самозабравила и се смята за повече от ВИП персона, а не се вижда, какво нагло нищожество е.

    1. То пък една крушааааа
      И свинете нея ядът
      Ако бях мъж никога нямаше да я изчукам ха ха

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *