Жесток скандал и крясъци между политици в Нова тв. летят кирливи ризи, водещата в шок

България отблизо

Голям скандал в ранна заран в ефира на Нова телевизия. Свадата стана по време на политическия предизборен дебат в студиото на „Здравей, България“.

В ефира на медията присъстваха Цончо Ганев от „Възраждане“, Мартин Димитров, представител на коалицията ПП-ДБ, Даниел Митов от ГЕРБ и Георги Свиленски от БСП.

 

Първоначално гостите пазеха добрия тон и въпреки вербалните захапки, не си позволяваха да повишават тон. Инвестициите, еврозоната и Шенген обаче повишиха градуса в студиото:

„Г-н Митов, подготвяйте се, правете разлика между чужди и наши инвестиции. Не е работа на мен да ви ги обяснявам тия неща. Не може да продължаваме с регулаторите, назначени от ГЕРБ. Не може с това КЗК. КЗК е в тежката ситуация, не са направили нито една проверка на място, за да установят къде“, заяви Димитров.

„Ама вие 9 месеца управлявате и нищо не направихте“, намеси се Свилнески.

„Като доближим Шенген и еврозоната ГЕРБ си намира причини да пречат“, отвърна пък Димитров. Това вече преля чашата на Митов, който в последните минути говори паралелно с опонента си:

„Не, не, не, не, не, не! ГЕРБ е направил най-големите стъпки именно за Шенген и еврозоната. Кой ви казва да няма реформи. Всички реформи, за които се бяхме разбрали и бяха разписани, сме се подкрепяли. Не знам какво говорите“, отсече той.

„ГЕРБ се правихте на партизани и бавите процеси с по 6 месеца“, отвърна Димитров.

В надвикването в студиото се намеси и Цончо Ганев. В крайна сметка не се разбираше какво казват политиците, защото говореха един през друг и не спираха да повишават тон. Дори Мира Иванова и Виктор Николаев не можаха да ги укротят/

„Извинявайте, ама никой не разбира кой какво казва“, повиши тон и Мира Иванова.

Свиленски взе думата й се възмути от Цончо Ганев:

„Дайте думата и на другите, съобразявайте се и вие. Поне някаква култура да покажем“, призова той.

Това обаче не сложи край на надвикването в студиото. Политиците започнаха да си мятат обвинения кой през кого говори, а какафонията все още господстваше в ефира.

Tagged

1 thought on “Жесток скандал и крясъци между политици в Нова тв. летят кирливи ризи, водещата в шок

  1. Ей ,мисирки спрете цирка който ни спретвате всяка сутрин ставате нетърпими вече непоносими да продължавате да ни натрапвате от 30 години едни и същи изроди-престанете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *