ЗАПАДЪТ готви УЖАСЕН край за света! Ето КАКВО прави Борисов в това време! Вижте ЗЛОВЕЩИТЕ факти!

България отблизо

Преди два дни, на среща на върха в Брюксел, лидерите на страните-членки на Евросъюза се съгласиха със становището на Великобритания, че Русия е отговорна за „нападението“ с нервнопаралитично вещество срещу бившия британски агент Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия.

Нещо повече. Както съобщава агенция „Ройтерс“, лидерите на страните от ЕС решили да отзоват посланика на Евросъюза в Русия, за „консултации“ в Брюксел.

Според източник на ТАСС, някои страни от ЕС се готвят да отзоват своите дипломати от Русия или да изгонят руските дипломати от своите държави. Тези яростно русофобски страни, настроени за битка с Руската федерация са Естония, Франция, Литва, Полша и Латвия.

Въпреки това, дискусията по въпроса е продължила повече от 5 часа, понеже Италия, Кипър, Словакия и Гърция са били против приемането на подобно „решение“.

„Стъпихме на твърдението на Великобритания за „високата степен на вероятност“, че зад този атентат стои Руската федерация“, заяви Борисов пред журналисти, цитиран от „Вести.бг“. Изненадващо, Борисов признава, че в британската позиция има само „висока степен на вероятност“, но не и конкретни доказателства за намеса на Руската федерация в случая Скрипал..

Може и да няма никакви доказателства, но понеже позицията трябва да е „обща“, Борисов заявява: „Това е общото решение и ние го подкрепяме.“

Премиерът е наясно, че времето сега е много по-лошо, отколкото това на Студената война. Той твърди още, че ще има масови отзовавания на посланици от Москва. И че очаква в следващите седмици много бърза ескалация на напрежението между Великобритания, САЩ и ЕС от една страна, и Руската федерация от друга страна.

Ако се опитаме да анализираме тези събития ще установим от пръв поглед, че Великобритания, САЩ и ЕС се готвят за много по-твърда фаза на война с Русия. Информационната война ще продължи и ще се разгаря с всеки изминал ден. Западът ще се опитва да „доказва“ невъзможното – че РФ е враг на цялото човечество. И че единственият „защитник“ на хората са…англосаксите.

Заедно с това, евроатлантиците ще нагнетяват напрежение и в дипломатическата сфера с цел да уплашат руския народ и да го принудят да се откаже от подкрепата си за Владимир Путин.

Нещо повече. Локалните конфликти в Сирия и Украйна, в азиатско-тихоокеанския регион със Северна Корея и в близост до границите на Руската федерация ще навлизат във все по-гореща фаза. Министерството на отбраната на Руската федерация и Генералният щаб на руската армия вече предупредиха, че САЩ готвят нова 65 хилядна армия от джихадисти в Сирия, която трябва да влезе в бойните действия срещу правителствените сирийски войски и руските Въздушно-космически сили.

За подготовката и въоръжаването на тези ислямистки пълчища помага и правителството на Борисов. Всички наши военни заводи работят на пълна мощност и продават почти на безценица на американски фирми оръжия и боеприпаси. Но САЩ си имат свой военно-промишлен комплекс, който е десетки пъти по-мощен от нашите военни заводи.

Следователно, оръжието, което Борисов продава на американските фирми не е за САЩ, а за джихадистите в Сирия. Такава е логиката. А това, че Вождът лее „кървави“ сълзи, че идвало „лошо време“ и нямало да има мир, е само за заблуда на наивния „електорат“ в България. Да покаже за кой ли път, че Борисов не иска, но защото сме малка страна, го принуждават да се конфронтира с Русия. А Кипър и Словакия по-големи ли са от България, че отказват да се подчинят на ЕС?

Всъщност истината е, че правителството Борисов 3 ни вкарва вече не в конфликт, а във война с Руската федерация. Войната на Запада срещу нашите руски братя.

И ние трябва да дадем отпор на цялата тази западна и Борисовска лудост. За да не бъдем смятани утре за съучастници на военните престъпници, които се мъчат да разпалят нова световна война.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

3 thoughts on “ЗАПАДЪТ готви УЖАСЕН край за света! Ето КАКВО прави Борисов в това време! Вижте ЗЛОВЕЩИТЕ факти!

  1. „Демокрацията“ е добре излъскан ботуш за газене и мачкане. „Информационната война“ също е средство за лустрция на действията, но като се прибави и пълното мракаобесно възпитане на поколенията вече поти 50 години, става сташно. Страшно е , че Човечеството може да се самоунищожи, тъка както се е случвало вече 5 пъти …. В Лондон само от ПТП умират ежедневно над 120 души, но натровеният Скрипал е спусъкът за империализмът да се реализира.

  2. Никога не бих предполагала ,че тези наглед авторитетни политици стоят толкова непочтено в обвинение ,в което самите те не вярват. Причина е завистта от убедителната победа на Путин от своите избиратели,които показаха истинско доверие,защото той не ги е измамил в нищо!
    Политиката на президента Путин е за мир и взаимна помощ между всички държави в нашата вселена! Руският народ никога няма да го изостави,в това съм абсолютно сигурна. Толкова тъжна е ситуацията за Европа и Евролидерите.НА КЪДЕ СЕ КЛАТУШКА СВЕТА!?
    Разбирате ли ,че игра с огъня не бива ! Единствено (войната),враждата ли е ваш приоритет?
    Знайте,че след нея никой няма да е победител! Умолявам ви, преглътнете егото си!
    В името на световният МИР!!!

    Една миролюбива българка. К.П.

  3. Днешните оневинители на българските фашисти, прикачили страната към оста Рим – Берлин – Токио, твърдят, че тогава Филов и неговите политици не са имали друг избор. Могли са да откажат, но тъй като като са били нацисти по убеждение, с удоволствие и продажническа воля са подписали убийствения присъединителен пакт. За което са си платили с Народен съд. Дали Бандитко си дава сметка за това и дали историята няма да се повтори само като трагедия?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *