Захарченко обяви нещо СТРАШНО за киевския режим! Украйна става НАРОДНА РЕПУБЛИКА! Вижте ТУК!

Свят

Председателят на Донецката народна република Александър Захарченко заяви, че Украйна я очакват големи политически промени.

Той е категоричен, че скоро ще бъде създадена трета народна република. А след нея ще последват и други народни републики. Защото Хората в Украйна вече не могат да понасят киевския режим.

Новата държава, заяви Александър Захарченко, цитиран от уважаваното електронно издание riafan.ru, по всяка вероятност, ще се нарича Харковска народна република. В хода на среща със студенти от Донецката народна република, Захарченко сподели, че опълчението и армията на ДНР не се бие с украинския народ.

Ние воюваме с онази част от радикализирани украинци, които са заразени с вируса на крайния национализъм, който на свой ред води до нацизъм и фашизъм. Пряко доказателство за това е фактът, че в редовете на нашето опълчение има много хора от Днепропетровска, Николаевска, Запорожка, Харковска и Херсонска области. А заедно с тях, на наша страна воюват и доброволци от Киев, Виница, Лвов, Ужгород и други населени места в Украйна, заяви ръководителят на Донецката народна република.

Александър Захарченко заяви пред студентите, че сега в Украйна ситуацията е критична, заради действията на въоръжените от САЩ и Евросъюза радикални елементи, които вилнеят, заплашват и тормозят по всякакъв начин мирното население. И разбира се, спират нормалното развитие на цялата държава, ориентирайки я към непрекъснати военни действия срещу собствения си народ.

Това положение, според председателя на ДНР, не може да продължава дълго. Ето защо той не изключва, че освен Харковската народна република, ще се появят и други народни републики.

Няма нищо лошо, заяви той, в създаването на Харковската народна република. Както и във възникването и на други народни републики. След разпадането на Съветския съюз ние сме свидетели на създаването на много нови държави. Така че, опит в това отношение има предостатъчен. Но главното, според него, е хората да получат възможност да работят мирно и да развиват потенциала на своите икономики. Защото останалото е геноцид, който киевската власт сега осъществява над собствения си народ.

Ако се опитаме да  вникнем по-задълбочено в тези думи на Александър Захарченко ще видим, че в тях прозира наистина огромната необходимост от положителни промени в Украйна. Хората отдавна жадуват за власт, която да се захване със съзидателна дейност. Населението иска да се възстанови час по-скоро икономиката на отделните области, а това не може да стане под командването на днешния киевски режим, който богатее от мъката, мизерията и унищожаването на своя народ.

Ето защо в Украйна възникнаха Народни републики. Защото на хората там им дойде до гуша да умират от глад и мизерия, а около тях да се движат в луксозни лимузини, разни новобогаташи и олигарси, които грабят всичко до което се докопат.

Така е и в България. Няколко олигархични клана управляват страната и изсмукват нейните ресурси, пълнейки собствените си офшорни сметки. Нашата страна се разграбва и от добричките капиталисти на ЕС и САЩ. И естествено, при това положение, за народа не остава почти нищо.

Именно затова голяма част от българите смятат, че и у нас е време да си върнем народната република. И да изгоним новобогаташи и олигарси, да отидат да ограбват някъде другаде. Разбира се, ако някой им  позволи да го правят.

Май в света вече почти не остана народ, който да е съгласен да ограбват труда му. И това скоро ще доведе до политически промени не само в Украйна. Но и в целия свят.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

3 thoughts on “Захарченко обяви нещо СТРАШНО за киевския режим! Украйна става НАРОДНА РЕПУБЛИКА! Вижте ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *