Идва краят на украинските радикали: Русия им изпрати „гости от Ада“!

Свят

В началото на март руската армия увеличи своето преимущество над украинските въоръжени сили. От днес нататък операцията по денацификацията на съседната държава ще върви много по-бързо.

След като Министерството на отбраната на Руската федерация обяви, че е постигнало пълно превъзходство във въздушното пространство на Украйна, няколко бомбардировача Су-34 на руските Въздушно космически сили за първи път бяха забелязани в небето над Харковска област.

Наличието на руска тактическа авиация ще позволи бързо да се идентифицират колоните на въоръжените сили на Украйна и националистическите (неонацистки) батальони и ефективно да ги унищожават с целенасочен и точен удар.

„Това е най-малко седмият, който виждаме!“ – коментират местните в селото, заснемайки на камери на смартфони как руските самолети се втурват към целите.

Су-34 е един от най-модерните фронтови бомбардировачи на въоръжение на руските ВВС. Заради своите страховити способности по време на бой самолетът си е спечелил прякора „Патето от ада“ или „Гост от Ада“.

За първи път бойната машина бе използвана в сраженията с ислямистите в Сирия. Сред именитите жертви в следствие на атака от Су-34 е вторият човек и пиар на ИДИЛ Абу Мохамед ал-Аднани.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *