Илиана Раева стигна дъното! Вижте какво направи радетелката за „правата“ на болните деца

България отблизо

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева май изобщо не се интересува какво става в България.

Докато страната ври и кипи заради изклания добитък, докато самотни старци плачат с едри сълзи за отнетия им поминък, докато цялата държава се вълнува ще бъде ли обявена за законна Истанбулската конвенция от КС и ще започне ли насилственото й приемане, Раева демонстрира перфектна форма с множество снимки по бански и се похвали, че е запазила формата си и на 55 години тежи точно 50 килограма.

След като отдъхна цял месец в Гърция в скъп хотел, заедно със съпруга си и скандалната си дъщеря Славея, бившата гимнастичка заля профила си във Фейсбук със снимки по бански във всякакви пози, част от които щедро показват поувехналия й бюст.

Раева се хвали, че се е въздаржала от изкушенията в ресторанта, не е лапала любимите си палачинки с шоколад.  „Не изядох нито един сладолед, не изпих нито един от  фантастични коктейли, не си позволих топъл шоколад със сладолед…
Даже не си поръчах  дзадзики!
Сладката сервитьорка Бони от Beach Bar-а, която знае  колко съм лакома, всеки ден ме увещаваше: “ хайде само едно днес от любимото ти Мохито…”  Но аз бях твърда. Бях хванала бас, че ще си остана 50 килограма и устоях. Само последните два дни се натъпках с всички вкусотии, за да ми остане хубав спомен от почивката.“

Ако ще да е пасла водорасли и да се е хранила с планктон! Кой се интересува от това?

Но точно днес, когато цяла България се бунтува и чака с трепет какво още ще се стовари на главата на бедния българин, няколко сайта извадиха новината с голите снимки на Раева на челно място.

Какво пише тя в профила си, интересува само приятелите й. Но явно пиарите й не спят и са пробутали „дисциплинираната“ й ваканция на първо място.

А сайтовете са я лапнали веднага, за да отклонят вниманието от проблемите в страната и да поизмият зацапания от дъщеря й образ.

Помните Славея, нали? И нейната реакция срещу стачката на майките пред парламента.

„От такива „майки“ ми се повръща! Или изоставяте децата си, или пищите, че системата ги убива. Видях егоизма ви, заради цялата ви патардия! След като сте решили да давате живот, трябва да се  научите да намирате  начин да сте добри родители! Държавата и хората не са ви длъжни! Не са длъжни да  проявяват човечност заради моментите ви на безчовечност, безхаберие и безотговорност.  Съвременната медицина дава възможност да видиш какво дете ще родиш и да решиш дали ще го гледаш после или да абортираш. Системата не е виновна, че не сте направили аборт и сте родили тези нещастни деца“ – написа Славея.

Скандалът беше огромен, но майка й се хвърли да я защити като лъвица и обвини, че българите не я разбрали какво иска да каже. И нарече народа прост и злобен.

Сега Раева реши, че всичко се е разминало и започна да омилостивява пооределите си фенове с голи снимки. Първо дъщеря й, после и тя.
Госпожо Раева, ние не се интересуваме колко килограма тежите!

Не ни пука как изглеждате по бански или без бански!

Не ни засегат диетите ви!

Не ги пробутвайте по медиите!

Интересува ни съдбата на България!

Ако има какво да кажете по наболелите проблеми, кажете го.

Ако не, кротувайте си в палата си и вижте там кой още и пречи, освен Нешка Робева, майките и така нататък.

Останалото е бездушие и лицемерие!

Автор Станислава Славова, istinata.net

 

Tagged

9 thoughts on “Илиана Раева стигна дъното! Вижте какво направи радетелката за „правата“ на болните деца

  1. Много е права даже.Никой на никого не е длъжен.Длъжни са ви останалите,когато не сте научили децата си да се пазят и да пресичат улиците.Длъжни са шофьорите,че скапаните ви деца са минали на 20 см. пред тях и те не са спрели.Длъжни са ви всички,че не сте ги научили,че всяко място е опасно,вклюително и пешеходните пътеки.Длъжни са ви другите,когато невъзпитаните ви деца вдигат шум,а вие стоите отстрани безучастно и мълчите.Не дай си боже,някой пък забележка дави направи.Велосипедистите отново са ви длъжни,че имате деца,а не ги гледате къде минават/Сега са ви длъжни,че не сте предвидили,че някои от вас ще родят дете с увреждания.Да си носи всеки кръста!Аман от тези паразити с деца,без значение с увреждания или не.

  2. Адски тъпо парче е тази Раева. Толкова е куха, че изобщо не се усеща и сама си демонстрира простотията.

  3. Татянче,много сте смешни и жалки вие,с децата.Гнусни паразити.Заеми не вземам и никога не съм вземал.За твое сведение,не се подигравам на никой,но и са банални с това парадиране и майките с недъгавите деца.На никой не е приятно да ги гледа по улиците,никой няма да ги приеме за равни и пълноценни,колкото и да ви се ще.Никой не е длъжен да ви търпи и здравите деца,нито да ги почита,нито да уважава,нито да обича или пази,ако не сте си свършили работата като родители,каквито масово не сте.Само сте се реплицирали и дотук.Дали ще имам такова дете или не,не ти решаваш.

  4. А ,умници, за какво става дума? Ако сме цивилизована държава, която от състрадание приема 20 годишни бежанци, то да сме, и да си гледаме децата! Ако ще спазваме „законите на джунглата“ тъка да е! Стига двуличие, лицемерие и меркантилизъм! Та на кой ще показва цици Раева, ако ги няма „простаците“! Ние, Народът, „простаците“ 1337 години сме оцелявали и ако ни няма, няма да има нито един ПАРАЗИТ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *