Има ли ГЕРБ алтернатива? Кой промива мозъци? /Тайната, която няма да прочетете другаде/

България отблизо
ГЕРБ няма алтернатива!
ГЕРБ прави всичко за България!
Ако го няма Бойко Борисов, няма да имаме магистрали, саниране, няма да се увеличава БВП, няма да се вдигат пенсиите и заплатите, няма да идват еврофондове и ще потънем в черното минало и ще станем просяците на ЕС.
Това непрекъснато ни внушават от телевизионния екран Лиляна Павлова, ДеситУ Атанасова, Тома Биков и разбира се Цветан Цветанов и Борисов!
Всичко се повтаря като мантра, всичко е до болка познато, магистрали, ЕС, саниране и задължителните обвинения, че БСП е виновно за всичко. И понеже не са били в управлението отдавна, го отнася и независимият Орешарски.
Зададе ли се вот на недоверие, или правителството се разклати от поредния трус,  веднага изпълзяват „заспали клетки“, дежурни тролове, маскирани като безобидни никове, които в останалото време пускат картички със сърчица или снимки от нечия градина с китки и домати. И така изглеждат реални и безобидни.
Ето например какво се появи в мрежата ден преди вота. Цитираме само два поста в коментарите в един от най-големите ни новинарски сайтове:

Веселин Христов:

„Ам кой ша доде бе Живко, кой, кака ти Корнелия ли, нема матрал, нема, което е читаво си трае, кой е луд да се хване с тези в Парламента?“
Анонимен

„То че и да има нови избори БСП няма да ги спечели е ясно. Но е ясно, че служебно правителство съставено от БСП ще окраде и обезкости и без това бедната ни държава до шушка. На тези кожодери им стигат и 4 месеца да направят такива поразии, които други не успяват за години. Тези мишоци от БСП и ДПС са свикнали само да плюскат и да рушат, а не да създават!“

Дотук с цитатите.

Анонимните граждани са се загрижили, че БСП ще окрадат България. Ако краде Борисов – е нормално. Но ако крадат те, става страшно. Елементарна логика за лов на прости хорица, или хора без собствено мнение.

И едно непрекъснато внушение, че ГЕРБ са единствените, които могат да управляват страната и нямат алтернатива.

ИМА АЛТЕРНАТИВА! И НАРОДЪТ БИ ТРЯБВАЛО ДА Я ЗНАЕ.

Не е задължително, ако има нови избори, БСП да вземе властта. Че и в комбинация с ДПС, както се опитват да ни внушат.

Кой може да ни управлява ли? Има достатъчно партии извън парламента и то с добри програми и хора с чисто минало.

Има възможност за широка коалиция, в която да участват българи от всички цветове на политическото пространство.

Може да бъде назначено служебно или експертно правителство, при което всеки министър ще носи персонална отговорност.

Президентът може да поиска промяна на Конституцията и друг вид управление на страната. Както е в много други държави. Такова управление е доказано по-добро за народа, защото един човек носи отговорност и веднага може да му бъде поискана оставката.

Алтернативи има много!

Само народът трябва да ги осъзнае!

Живяли сме 1300 години без ГЕРБ, можем и без тях! Отдавна са вредни за България!

Автор Станислава Славова, istinata.net

Tagged

1 thought on “Има ли ГЕРБ алтернатива? Кой промива мозъци? /Тайната, която няма да прочетете другаде/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *