Калоян Методиев призова българите на война с…президента

България отблизо
Вътрешната опозиция на социалистите се ръководи от президента и от лидера на ГЕРБ, като крайната цел е свалянето на председателя на БСП Корнелия Нинова.

Това заяви пред бТВ политологът Калоян Методиев – особено близък до самата Нинова.

„Единият си управлява „Възраждане“. Другият си прави една партия като Слави Трифонов. След това си прави ПП. Сега Стефан Янев“, допълни той.

 

„Такова служебно правителство не сме имали и трябва да се търси отговорност на президентската институция и не само за нарушаване на Конституцията. От президентството се управлява Слави Трифонов. Денонощно се сменят хора. Такова нещо никога не се е правило. Отива се с готови списъци. Това, което се говори на тези министри е, че 8 месеца ще управляват“, обясни политологът.

 

„Призовавам всички, които са привиквани, да оказват съпротива на служебния кабинет. Използвайте всички законови средства, за да спъвате това, което се случва в България – то е пълзящ военен преврат“, подчерта Методиев.

Tagged

1 thought on “Калоян Методиев призова българите на война с…президента

  1. НЕЩАСТНИК МИЗЕРЕН,ЯВНО лаПАЧКАТА ви се УСЛАДИ многоооооооооооо и сега както ТИКВУН не сте съгласни да изпуснете КОКАЛА без бой а какъв кокал то си е ЧИСТА МРЪВКА.А с това изказване направо копаете ДЪНОТО забравете че ще прескочите ЛЕТВАТА, КРАДЦИ и ЛЪЖЦИ ЧЕРВЕНИ ХАМЕЛЕОНИ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *