Каракачанов: ГЕРБ да не се оправдават с ВМРО и НФСБ, разиграха цирк, но няма да мине!

България отблизо
Коалиционният партньор ВМРО беше нарочен заедно с НФСБ, че носи отговорността за вдигането на субсидията от прокламираните от управляващите 1 лев на действителен глас. От ГЕРБ се оправдаха, че именно Патриотите са настояли да бъде подкрепено предложението на социалистите, а ДПС ги разобличиха, че преговорите между БСП и ГЕРБ е водил Валери Симеонов.

Патриотите поставили под заплаха приемането на бюджета за догодина, защото сложили на везните осемте лева субсидия, стана ясно от изказването на управляващите по-рано днес в НС.

По този повод лидерът на ВМРО разкри, че 8 лева субсидия е била размер, желан от всички. Той даде съвет към коалиционните партньори от ГЕРБ. „ГЕРБ да спрат да се извиняват, защото самото разиграване със субсидията е един цирк“, отсече той.

Според него всички са искали тези 8 лв., „само че разиграват цирк и вече почват да прекаляват с опитите си да се оправдават с някой друг“, издразни се Каракачанов. И все пак да бъдат достатъчно коректни, защото по тази тема сме водили разговори с най-различни политически партии“, коментира пред DarikNews лидерът на ВМРО.

По думите му, нормално е държавата да поеме някакво финансиране на политическите партии. „Другото е цинизъм – фирмите да финансират партиите“, убеден е Красимир Каракачанов.

loading...

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *