Каракачанов ГРЪМОВНО заплаши Русия! Ето какво ЗАПОВЯДА военният министър!

България отблизо

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов заяви в ефира на Нова телевизия, че ако руски самолети преминат над България на път за Сърбия, той ще издаде заповед за действие в случай на такава ситуация.

„Не съветвам никой да нарушава въздушното пространство на България“, скочи Каракачанов на Русия. И добави, че досега българските политици са създавали впечатление, че действат по силата на нечий натиск. Независимо дали идва от Запад или от Изток. От думите му се подразбра, че това вече нямало да бъде така.

А как ще бъде? За да разберем това, ще се опрем отново на директните и индиректни внушения на военния министър.

От думите му, казани в ефира на Нова телевизия се подразбира, че  решението на България да отзове българския посланик в Москва, заради случая „Скрипал“ е суверенно право на страна-членка на НАТО и ЕС. Но ако се намерели доказателства за вината на Русия в случая „Скрипал“, то правителството щяло да промени своето решение и да изгони руски дипломати от София.

На практика Каракачанов заплаши два пъти най-мощната във военно отношение държава в света – Руската федерация. Нещо повече. Тази най-мощна държава е наша посестрима. А българският и руският народи са братя още от създаването на нашите две държави.

Та, нашият военен министър заплаши братска Русия най-напред, че ще нареди на наши самолети да попречат на руските изтребители да преминат над България на път за Сърбия. И то само ако се наложи президентът Владимир Путин да изпрати помощ на сърбите, в инспирирания от САЩ нов конфликт между мюсюлманските радикални косовари и мирното сръбско население в Косово.

И втори път заплаши Руската федерация, че ако се докажело, че Русия е виновна за случая „Скрипал“, то правителството щяло да „промени своето решение“. Как ще го промени? Ами сега, без никакви доказателства, Борисов отзова българския посланик в Москва, а ако утре той, изведнъж приеме за чиста монета твърденията на Великобритания за вината на РФ, то тогава несъмнено ще започне да гони руски дипломати от България.

Ето ви „независимата“ и „суверенна“ позиция на „патриота“ Каракачанов. От един трагичен, но маловажен за националните интереси на България случай, Каракачанов, със своите директни и индиректни внушения по Нова телевизия, ни вкарва едва ли не във война с Русия и братския руски народ.

В задачата се пита най-напред, като как ведомството на Каракачанов ще спре руските самолети, ако те решат да преминат над нашето въздушно пространство, отивайки на помощ на сръбския народ? Та ние нямаме самолети, които са годни да се вдигнат във въздуха. Да не говорим, че те са толкова остарели, че ще приличат на бабички пред съвременните, бързи, повратливи и мощни руски изтребители.

Ако успеем да вдигнем някой наш самолет във въздуха, най-многото, което ще постигнем е, че руските пилоти ще умрат от смях. Да не говорим, че нашите десетина остарели изтребители, не друг, а Русия ще ги ремонтира и ще им вдъхва нов живот.

Ами ако по някаква случайност, ние се объркаме и улучим някой руски самолет, тогава…? Готови ли сме за последствията? Не, руснаците няма да ни нападнат.

Но…да не забравяме, че производството на бензин зависи от доставките на руски нефт. И ако доставките „случайно“ се забавят, българската икономика ще изпадне в колапс.

Да не забравяме, че от руския природен газ зависят голяма част от предприятията  и топлофикациите ни. Ако Русия реши, в отговор на безумиците на Каракачанов да позабави и доставките на газ, ние пак увисваме като мокри парцали.

Ами АЕЦ „Козлодуй“, който произвежда огромната част от ел. енергията, и който се захранва с руско гориво, а отработените материали се изнасят в Руската федерация? Какво ще правим, ако Москва изведнъж реши да отговори на словесните бомбастични изказвания на „патриота“ Каракачанов, по начин, който не сме го и сънували?

Не се ли сеща министърът на отбраната, че можем внезапно да останем без достатъчно бензин, ток, газ, парно…И икономиката ни, доколкото я има, да се срути от само себе си.

Приказките, че трябва да сме суверенна държава гъделичкат егото ни. Но за да сме наистина суверенни трябва да имаме развита икономика както при социализма. Трябва ни мощна армия с модерни оръжия. Трябва да спрем демографския срив, за да има хора за тази армия.

Тоест, трябват ни все неща, които не можем да направим без помощта на нашите руски братя. Русия е нужна на България и България е нужна на Русия.

На кого са потрябвали тогава приказките на Каракачанов?

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

10 thoughts on “Каракачанов ГРЪМОВНО заплаши Русия! Ето какво ЗАПОВЯДА военният министър!

  1. патриот ЛИ…..ПРЕДАТЕЛ-МЕРЗАВЕЦ !!!!!!!!!!! АМАН….от ПИШМАН министри, депотати и МИЖИТУРКИ в Министерските кресла…….ОТВРАТЕНА съм от изцепките ИМ!!!!! ДА СЕ МАХАТ от ръководните постое…ИДИОТИ !!!!!!!!!!!

  2. Един политик трябва да бъде обективен и сдържан в обноските и коментарите си. Но ние НЯМАМЕ политици–това не се учи, то е вътре в човека! Е как цялата ГЕРБерска управа са все такива! Нямат ли с какво да мислят????!!! А по случая със Скрипал е очевадно, че ако човек има допир до такова бойно отровно вещество (каквото и да е то), неминуемо настъпва смърт, защото се блокират жизненоважни органи и няма как да оживее! А какво стана– дъщерята е жива и здрава (а дали въобще е била в кома не е сигурно) и всички лекари и други, които са били в контакт с тях, нямат проблеми! И чак после идват екипирани специалисти, разбрали незнайно как, че има такава атака, а наоколо се разхождат спокойно хора, деца и ченгета без никаква защита! Ами и за най-простия е ясно, че всичко това е зле скалъпена история!!! Но аз си мисля–толкова ли са безмозъчни англичаните, та не можаха да измислят нещо смислено!!!??? Ами ДА!!! И тази Мей продължава да говори глупости с изкривено от злоба лице (точно като провалил се рептил!) !!! ХАХАХА!

    1. ПО СВЕТА, ПОЛИТИЦИТЕ СА УЧИЛИ ЗА ПОЛИТИЦИ, НЕ ЗА ОВЧАРИ ! У НАС, ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ПОЛИТИЦИ ПО ПРИНЦИП СА ХОРА ПРИТЕЖАВАЩИ КАЧЕСТВАТА ОТ ПЕСНИЧКАТА “ АЗ СЪМ С ТАЗ, КОЯТО Е НА ВЛАСТ“ .! ТЕ ИСКАТ ДА СЕ ХВАНАТ ЗА ВЛАСТТА И ТАМ ЩЕ Я МЪРЛЯВАТ ЛИ, ЩЕ Я „ПОЛЗВАТ“ ЛИ , НЕ СЕ ЗНАЕ…..А, ТЕГЛИМЕ НИЕ…И НИКОЙ НЕ НИ Е ВИНОВЕН,ЧЕ КОГАТО ГЛАСУВАМЕ МИСЛИМ “ ПЪРВОСИГНАЛНО “ А, ..НЕ Т Р Е Б Е ! ..НЕ МОЖЕ ЕДИН МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ , ДА ТЪРЧИ КАТО ПРИШПОРЕНА СЛУГИНЯ ПО ДЪРЖАВИТЕ И ДА СЕ ДЪРЖИ КАТО БАЙ ГАНЬО…ЦЕЛУВКИ,ПРЕГРЪДКИ И …Н И Щ О !САМО ХАБИМЕ ПАРИТЕ И ….СИ ПОКАЗВАМЕ НА ВСИЧКИ ПРОСТОТИЯТА. ..МЕН МЕ Е СРАМ !

  3. И още…….как въобще може да говори така ( да заплашва Русия!) Какъв е той, с какво мощ разполага, за да се перчи …..и каква причина има??? Една мъничка България да се изпречва на пътя на мощната Русия!!! Това е глупост, това е абсурд и….всичко негативно!!! Но това не са българите, това са наистина шепа обезумяли и оглупяли от корупция политици! Жалко за нас, че не правим нищо, за да ги пратим там, където им е мястото!!!!!

  4. Смешен плач ! По-точно смехотворни приказки от „Хиляда и една нощ“. А бе я се поогледай бе цървул прост. Кога стана циганин, кога ти почерня задника ? Тръгнал си да плашиш Иванчо с дървено ножче. Министър без армия, армия без оръжия и т.н. Къде сме ние, къде са другите ??? Млъкни и не си отваряй повече устата, че току виж си подразнил лъва и мечката !!!

  5. Иво,иво-много тъп коментар !
    Търговията няма нищо общо с политиката.
    Скапаният Нефтохим не е Руска собственост.Лошият руски нефт,го купуват от още 4 държави на по-ниски цени.Не сме братя по-рождение.Преди 1000 год.Русия не е съществувала.Ние ги направихме от Диваци народец с писменост,те ни се качиха на главата.Българска поговорка: Направи добро,за да изядеш ЛАЙНО.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *