Каракачанов с „ИСТИНСКА“ новина: Голяма част от обществото не вижда…

България отблизо

Преди коалиционния съвет на парламентарната група на Обединените патриоти във вторник, вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов заяви, че никой друг в държавата не е достоен да управлява страната, освен Обединените патриоти и ГЕРБ.

„Една част от хората в момента протестират напълно основателно, а други са за шоуто. Нека да има протести, но те да не бъдат за сметка на обществото. Нека кажем, че голямата част от обществото не виждат алтернатива на управлението”.

Това заяви лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов пред информационна агенция БГНЕС.

Подобно изявление на шефа на „войводите“ показва, че той или  се е откъснал напълно от българската реалност, или просто се опитва да манипулира и лъже общественото мнение.

Само че баш войводата сигурно е забравил, че сме в епохата на интернет и социалните мрежи, на мобилните телефони, с които хората предават фактите пряко от мястото на събитията. И то в реално време. Забравил е, че монополът на телевизиите да излъчват пряко и на живо, вече отдавна е разрушен. И хората научават истината, дори преди тя да се е появила по телевизиите или на министерското бюро на Каракачанов.

Заради това, нескопосаните опити за манипулации на Каракачанов, по скоро дискредитират него, отколкото да създадат лъжливо впечатление в обществото.

Защото през последните двадесетина дни, българските граждани са в течение на събитията и знаят за размаха на народния протест срещу корумпираната власт на Борисов и ГЕРБ. И знаят, че тези, които протестират по улици и площади, имат подкрепата на огромната част от народа.

Поради простата причина, че обикновените хора отдавна искат да се отърват от мафиотско-олигархичния клан, който в момента управлява страната.

А най-лошото за герберската власт е, че вече никой не може да ги спре!

А алтернатива, колкото и да не се иска на Каракачанов – има. Народовластие, развитие на икономиката и съюз с Русия. Понеже иначе не можем да противостоим на диктата на Вашингтон и Брюксел.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

4 thoughts on “Каракачанов с „ИСТИНСКА“ новина: Голяма част от обществото не вижда…

  1. Този, от преяждане, забравя да си пие хапчетата. Погледнете го какво шкембе е отпрал !

  2. Явно Каракачанов трябва да се запише в дружеството на слепите и да му дадат бяло бастунче!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *