Караянчева: Аз мога да произвеждам поцинковани кофи, които не са кофи, но Мая Манолова не зная какво ще работи! Нищо не може!

България отблизо
В предаването ”Лице в Лице” бившият лидер на ГЕРБ Цвета Караянчева прогнозира, че кабинет на ”Има такъв народ” няма да има. Призова всички ”нека седнем и поговорим, не мога да кажа в този момент, че ще ги подкрепим.” ”Всичко се решава прозрачно, на масата на преговорите, да видим какво ще се случим. Очакваме разговори с тях”, допълни тя.

Караянчева сподели, че в Кърджали многократно активисти и привърженици на ГЕРБ са били възпирани от това да посещават мероприятия. Тя заяви, че самото правителство издава подобни заповеди.

 

„В Кърджали имаше поголовни уволнения, уволниха шефа на Пътно управление по донос, защото в него пише, че познава Цвета Караянчева, уволниха шефа на безопасността на храните – допълни още тя. – Започват да удрят по хора на ГЕРБ, които носят рекламни материали плакати, химикали, 16 тениски, ако се бяха обадили щях да им дам колкото искам. Ние сме малък регион, познаваме се, да дойдат у вас, да ти обискират къщата и те питат: Може ли да влезем, не казват дори извинявайте. Тези репресии удариха по избирателите, хората се уплашиха, имаше активисти с белезници в село Бенковски, хората си казват: Аз съм се доверявал на тези. Заплахи, уволнения на хора, които отиват на мероприятия на ГЕРБ, предупреждават да не ходят на събития ни и им казват: „Внимавай, правителството, министри, пускат заповед, че не добре в работно време да се прави политика.“

 

На въпрос кой ги спира, Караянчева каза: „Министерството, областния управител, викаха активисти да подпишат протокол, че няма да участват в мероприятията ни.“ Според нея има няколко причини – арести, заплахи, машини, летния сезон, хората се притесняваха от самите машини, активност 42%, въпреки това ние не сме загубили изборите, представихме се достойно.

 

„Местни отговорници на ИТН заплашват хора че ще бъдат уволнени като дойдат на власт, да изчакат служебното, готвят се списъци с уволнения“, допълни тя.

ГЕРБ от създаването си е опозиция на ДПС, не мога да говоря от парламентарната трибуна, аз съм инженер, не лош инженер, обичам да съм в производството, ще си дам почивка, но ще започна работа, идват ми мисли за производството, за машините, за мириса на маслото, когато си в живия живот, когато не си в канцелария, когато направиш със собствени ръце и да го продадеш, за да получиш заплата…

„За поцинкованите кофи, за които говори Мая Манолова – вметна Караянчева. – Г-жо Манолова, ние, фабриката ми произвеждаме високотехнологична, екипировка за пластмасови изделия, апарати за хемодиализа, животоспасяваща апаратура, а Манолова ако не е омбудсман, не знам къде ще работи.“

Tagged

1 thought on “Караянчева: Аз мога да произвеждам поцинковани кофи, които не са кофи, но Мая Манолова не зная какво ще работи! Нищо не може!

  1. Черноянчева още веднъж доказа че е ПКП , т.е. Проста Кофа Поцинкована. Останалото е известно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *