Каролев започва да прави деца по бързата процедура! Вижте на какви условия трябва да отговарят кандидатките за общонародно размножаване!

България отблизо

„Трябва да се намали срокът, за който държавата дава пари на младите майки. Да се намали времето на майчинството“

Тази светла идея изтърси  специалистът по всичко Владимир Каролев.

Мотивите? Имало  жени, който са превърнали раждането в своя професия.

Да няма и никакви безплатни ясли и детски градини, да се намалят парите за майчинство, майките да работят, а не да си дундуркат отрочетата и други светли мисли заваляха от екрана.

Според него новата  стратегията на правителството щяла да помогне  у нас да се родят цели 65 500 бебета до края на 2018 година. Това било  заложило в плана си правителството. И с различните стимули ще се реши демографската криза.

Дори за миг Каролев не се сети, че ако до края на тази година се родят съответния брой планирани от правителството бебета, те отдавна е трябвало да бъдат заченати, защото има едно, така да го наречем – технологично време от зачеването до раждането. И то е девет месеца. Идеята за новите българчета се пръкна през юли и колкото и да се напъват, майките няма да могат да изпълнят завета на Партията до декември. Тоест идеята на ГЕРБ, като повечето им идеи е напълно ялова.

Колкото до Каролев, той така е улисан да тича от телевизия в телевизия, да се изказва по всяка тема, да ръси акъл с килограми, че спокойно можем да кажем, че интервютата са му станали професия.

Съгласни сме само с едно – има майки, които раждат всека година. Те са от малцинствата и там процесът не може да бъде контролиран и спрян. Ако няма безплатни детски градини, ще си ги гледат в двора, но това няма да помогне да се интегрират и образоват. Което пък е изискване на ЕС.

Само че има хиляди български жени, които искат да имат деца и идеите на Каролев тотално ще ги демотивират. Защото покрай сухото, гори и мокрото.  Как изобщо можеш да накараш една жена да остави бебето си вкъщи и да хукне на работа? Как ще отнемеш на социалнослабите малкото привилегии, които имат – безплатна детска градина. Как ще намалиш времето за майчинство? Коя майка ще се съгласи на това? И кой работодател ще я вземе на работа, като тя ден през ден ще излиза в болнични заради бебето си?

В този ред на мисли, искаме да попитаме нещо господина. Знаем, че има две деца. Колко внука досега са му родили те? В България ли са, или извън страната? С какво са допринесли за разрешаване на демографската криза?

Едното си дете отгледа в Канада. Там жена му работеше ли? Получаваше ли помощи за дете? Другото има нещо общо с Италия. Там как стояха нещата?

Какъв е личният принос на Каролев за демографската криза? Та той можеше да си позволи да отгледа поне 10 деца с финансовите възможности, които има.

Лесно е да се дава акъл по телевизията.

Трудно е да бъдеш такъв, какъвто препоръчваш на другите да бъдат!

Знаете ли колко майки в момента ви изпращат благословията си в момента, г-н царист?

Присъединяваме се към тях от все сърце!

Станислава Славова , istinata.net

 

Tagged

1 thought on “Каролев започва да прави деца по бързата процедура! Вижте на какви условия трябва да отговарят кандидатките за общонародно размножаване!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *