Кирил Петков каза кои хора имат проблеми с Асен Василев и каква е тайната им!!

България отблизо

„НАП, преди Асен Василев да влезе във финансите, се беше фокусирал върху малки кафенета, ресторантчета и плод-зеленчук. Сега НАП се е фокусирал върху компаниите с големи обществени поръчки, компаниите с много кеш в сейфовете. Предполагам, че някои от тези компании в момента не искат да видят отново Асен Василев министър на финансите“.

 

По този начин служебният министър на икономиката Кирил Петков защити колегата си Асен Василев, срещу когото днес изненадващо тръгна персонална атака от страна на „Има такъв народ“.
Както е известно, в декларация от името на партията, Тошко Йорданов посочи, че срещу Василев са се водили дела в миналото за кражба на интелектуална собственост.

„В никакъв случай аз не бих влязъл в правителство, където не оценяват финансовите стратегии, финансовата мисъл на финансовия министър, който за мен направи уникален бюджет. За първи път имаме бюджет, в който и на пенсионерите се дадоха пари не се взеха от учителите, не се взеха от здравните работници, взеха се от майбасите“, каза служебният икономически министър, цитиран от БГНЕС.

Така че, според него, може би хората с майбаси имат проблем с неговото оставането в един бъдещ кабинет.

„Нищо лошо срещу колата, но ако сте си я купили на базата това, че сте направили иновативен бизнес и сте правили експорт на дейност – браво. Но ако сте били част от системата, където сте усвоявали едни средства и сега не искате да се види как тези средства няма да отидат при вас и стреляте към финансовия министър, това за мене е много жалко. Трябва всички да следим много внимателно нещата, които се направиха“, каза още Петков.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *