Кирил Петков с извънредно обръщение към народа: Дайте ни доверието си, за да ви поведем към светлото бъдеще!

България отблизо

Народът видя, че на 17 март, когато ни предложиха само ротация на премиерите, ние казахме „не“. Няма да предадем никого. Знаем, че народът ще го оцени. Това заяви след Общото събрание на „Продължаваме промяната“ съпредседателят на партията Кирил Петков.

Ще излезем пред народа и ще кажем: дайте ни тази сила, за да може тези реформи да станат факт. Искаме да сме първа политическа сила, за да покажем, че народът стои зад тази визия.

 

Няма да се предаваме и няма да се огъваме, защото някой си мисли, че властта е по-важна. Властта е само инструмент“, посочи той.

„С ДБ ще се явим заедно и на европейските, и на парламентарните избори. Ние се допълваме и това ни кара да имаме още по-голяма амбиция да сме първа политическа сила“, каза още Петков.

„Партнирали сме си с всеки, който е готов да подкрепи европейския път на България. В момента, в който ГЕРБ се отметнаха, отиваме на избори. За нас е важно и искаме България да върви по европейския си път“, подчерта той.

Tagged

4 thoughts on “Кирил Петков с извънредно обръщение към народа: Дайте ни доверието си, за да ви поведем към светлото бъдеще!

  1. Ау, Кире недей не искай нищо повече,че не се знае дали нема да ни доведеш войната до прага ни.Така,че къш да ви нема.

  2. Толкова тъпигьоси други няма каквито са ппдб ТЕ ГИ ПЛЮЯТ,АТЕ ВИКАТ ЧЕ ДЪЖД ГИ ВАЛИ СИГОРНО В ХАРВАД СА ГИ УЧИЛИ КАКВО Е КРИВ МАКАРОН ЗА ДА ЗНАЯТ ЧЕ ВТОРИ ПЪТ ВЛАСТ ЩЕ ВИДЯТ ПРЕЗ КРИВИВ МАКАРО

  3. Той неможе да говори като хората първо трябва да се научи да не говори фантастика и лъжи и тогава да говори за светло и тъмно бъдеще

  4. Ще ти дам доверието си,ако изтриеш от ума ми онзи запис!И когато стана сутрин,да не мисля,че вчерашната ми заплата ще ми стигне само до десет(10)часа днес!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *