Костадинов обяви сензационно кога ще падне кабинетът

България отблизо

Ако съдим по заявките на Бойко Борисов от неделя вечер, би следвало вотът на недоверие да успее. Той може да накаже тези, които са го предали на вота. Най-логичното нещо беше след парламентарните избори да няма правителство, защото партиите, които го съставиха по време на кампанията, бяха в много яростна кампания на взаимно отричане една друга, а в следващия момент се прегърнаха.  

Това заяви пред БНТ председателят на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов.

 

Той обясни, че в страната много съдилища вземат решение да се отварят отново секции. В Хасково ще се броят наново бюлетини.

„Вчера ми се обадиха да ми кажат, че в две секции в Червен бряг са открили 44 скрити бюлетини на „Възраждане“. Може да се окаже, че резултатът на ПП-ДБ може да е много по-нисък. Тази управляваща формация се срина и би трябвало да хвърли оставка“, коментира шефът на „Възраждане“.

„Ние не сме бутнали Ваня Григорова за местния вот, тя сама се бутна“, допълни националистът.

Костадинов обясни, че ниската избирателна активност е вследствие на недоверието на обществото към властта.

„Обществото ни е тежко болно, то вече не вярва, че нещо зависи от него. На тези местни избори имахме 36%, никога не се е случвало това. Ако продължи да спада броят на хората, които гласуват, ще стигнем дотам на избори да печели този, който може да купи повече гласове. Ще следва спад на държавността“, коментира той.

Костадинов отчете резултатите на местните избори за „Възраждане“ като добри и допълни, че, „между смъртта и възхода на България стоим единствено ние“.

„Борисов не е доволен от бюджета на Асен Василев, но това, че го казват, не означава, че няма да гласуват за този бюджет, защото в ГЕРБ често говорят срещу ПП, но после гласуват заедно с тях, това показва, че партията е зависима.

Бюджет със сигурност ще има, ще бъде приет. Смятам, че кабинетът няма да падне сега, а ще издържи до пролетта“, завърши Костадин Костадинов.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *