Крими изненада! Мъж, облечен като жена, направил видеото в дома на Борисов

България отблизо

Компютърен специалист, който се занимава с обработка на видео, настоява, че е разкрил кой е заснел клипа от резиденцията на Бойко Борисов, изпратен преди няколко дни от анонимен източник.

Кадрите показаха разходка из дома на премиера във вила „Секвоя“ в резиденция „Бояна“, включително в спалнята, от която преди месец бяха разпространени снимки как спи.

Кой засне премиера Борисов? Собственикът на сайта Suhindol.info публикува видео, в което обяснява, че е IT и се занимава с обработка на клипове, пише dir.bg. Тъй като в кадър попадат гардеробна и място с тоалетни принадлежности, той е решил да провери дали в обектива не е попаднало и огледало. Така, досущ като в криминален филм, специалистът стигнал до важния елемент, пропуснат неволно или умишлено при заснемането. „Увеличих звука на 400%. При отварянето на шкафчето чух въздишка и ми заприлича на жена. Казах си: „Дали има начин да видя отражение?“ Забавих кадъра до 10% (т.е. много бавничко) Когато се обръща на излизане от дрешника встрани на огледалото, случайно засякох женска фигура (някой читатели казват, че може и да е преобразен мъж, но това оставям на вас да прецените)“, показва специалистът.

Силуетът в огледалото действително наподобява жена, облечена в черна рокля. Специалистът изчислява и нейния ръст – между 165 и 170 сантиметра. От стопкадъра дори се вижда, че тя носи бяла гривна на ръката си. Отворени остават въпросите дали следата е оставена умишлено.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *