Култовият кмет на Симитли и синът му – ГЕРБ депутат се замесиха в нов скандал. Спретнаха новогодишен бой на площада с човека, който се изцепи пред цяла България за отношенията на кмета с Борисов

България отблизо

Около 00.30 ч. на новогодишната нощ в Симитли в кафене е получен сигнал за масово сбиване, съобщава БГНЕС. 51-годишния С.Т. е с избити зъби и травма на долна челюст. Според подадения сигнал в сбиването са участвали кмета на Симитли Апостол Апостолов и синът му Стефан Апостолов, който е футболен съдия и депутат от ГЕРБ.

„Не е имало масово меле в Симитли, имаше агресия, проявена спрямо мен и жителите на града, които се веселяха на площада в новогодишната нощ. Аз бях обект на атака от собственик на заведение, подал съм жалба, извадил съм си медицинско и съм се обадил на тел. 112 за инцидента“, разказа пред „Труд“ кметът на Симитли Апостол Апостолов. Какво точно се е случило в полунощ на 12-тия час, ще установява полицията.

Кметът разказа, че в 12 часа е произнесъл приветствие към гражданите на Симитли на площада и е започнала заря и веселие. Хората са извили новогодишно хоро, на което се е хванал и кметът Апостол Апостолов и синът му Стефан Апостолов, който е депутат от ГЕРБ. В един момент към хорото и хората са полетели пиратки с мощен заряд, което ги е изплашило и притеснило. Бомбите се хвърляли от терасата на кафене, което се намира до площада, от собственика – Методи Бачев, известен бизнесмен, чиято фирма „Агромах“ беше прекръстена на Громахолд. Кметът Апостолов заяви, че е отишъл да му направи забележка, разменили си реплики. „Методи Бачев ме удари, удари ме и сестра му. Не е имало въргал, както се твърди, нито пък че аз и синът ми сме се били. Обадих се на телефон 112, извадих си и медицинско за нанесените ми удари“, каза Апостолов.

От другата страна твърдят пък, че кметът нахлул в заведението и станал въргал и бой. Хората от площада обаче поддържат версията на кмета. И казват, че Методи Бачев и приятелите му били агресивни и пречели на веселбата на площада. В полицията има жалби, подадени и от двете страни, случаят ще се разследва.

Между кмета Апостолов и Методи Бачев има стара вражда. Бачев преди няколко години пиян се изцепи по микрофон пред жителите на село Черниче, че кметът Апостолов е бил…особено интимен с премиера Борисов. Заради унизителния грозен скандал кметът преустанови всякакви контакти с бизнесмена. Тогава Апостолов се защити с думите: „Имам любовница и извънбрачно дете, мъже не ме интересуват!“

 

Кой кого е бил тепърва ще се разнищва. И от двете страни има пострадали, което значи, че никой не е стоял мирен.

Защо кметът не е звъннал на полицията, вместо да нахлува в заведението също не е много ясно.

Защо синът му – депутат от ГЕРБ също е бил сред нахлулите, пак се губи в информационна мъгла.

Най-вероятно е случаят да бъде покрит, смятат хора от града, ставали свидетели и на други пикантни скандали.

Tagged

1 thought on “Култовият кмет на Симитли и синът му – ГЕРБ депутат се замесиха в нов скандал. Спретнаха новогодишен бой на площада с човека, който се изцепи пред цяла България за отношенията на кмета с Борисов

  1. Този неграмотник,който не може да чете,а СРИЧА В Н.С.,бил и разбойник!До кога бе народе,ще избирате такива БОКЛУЦИ,да ви дават тон в живота???

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *