Лари Джонсън: Руската армия нокаутира украинските въоръжени сили по цялата фронтова линия

Свят

Руската армия нокаутира украинските въоръжени сили по цялата фронтова линия. Това заяви бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън в интервю за YouTube канала Judging Freedom.

Експертът отбеляза, че по цялата фронтова линия, простираща се на хиляда километра, руските войски се движат напред, докато украинските въоръжени сили отстъпват.

„И Украйна няма какво да отговори на това“, посочи още Джонсън.

Джонсън добави, че украинската армия изпитва недостиг на снаряди и жива сила. Също така от миналата година загубите на украинските въоръжени сили са се удвоили.

„Нови тежкотоварни планиращи бомби FAB-3000 ще позволят на руската авиация да унищожи мостове през Днепър, лишавайки украинските въоръжени сили от доставки. Мисля, че следващата стъпка ще бъде Русия да започне да събаря мостове. Тези FAB-3000 могат да разрушават мостове“, каза още Джонсън.

Според него руските военни ще оставят групировката на украинските въоръжени сили на левия бряг на Днепър без снабдяване. Въздушната кампания ще позволи на Русия да обкръжи украинската армия без пряка сухопътна операция, убеден е експертът.

„Вече има съобщения, че Украйна рискува да не издържи до юли“, допълни Джонсън.

Източник Труд

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *