Лиляна Павлова мина в атака! Заплаши всички, които не я харесват! Ето с какво:

България отблизо

Лиляна Павлова се вбеси и не изчака да се метне в някоя телевизия, а написа гневен пост в профила си във Фейсбук срещу нагло посегателство върху персоната й.

Министърката се възмути до дъното на бездънната си душа и сърце, че в някакъв сайт, незнайно кой, по неин адрес излязла фалшива новина! Някой бил разпространил невярна информация, че  тя и екипът й щели да гушнат огромни премии,  заради добре преминалото европредседателството на България и показаното топло гостоприемство и най-вече съгласие по всички въпроси, които ни бяха спуснати да гласуваме.

Ето откровенията й в социалната мрежа. „Във връзка с разпространената фалшива новина, че аз и екипът ми ще получим премии от хиляди левове, заради  „успешно проведено председателство“, лично ви уведомявам,  че единственият истински и скъп за нас стимул е дълбокото ни удовлетворение от добре свършената от целия ни екип работа.  Надяваме се, че  всеки един от нас е допринесъл за подобряване на имиджа на страна ни и за създаването на правила.  Надяваме се съвсем скоро такива да има и за интернет измислиците! Много скоро!“.

Госпожо Павлова, ние лично от сайта istinata.net също се надяваме да спрат фалшивите вести, с които ни заливат.

Но за целта първо политиците трябва да спрат да лъжат!

Каква вина има някой журналист, който сутринта пише какво е казал премиерът, или вицетата му? До вечерта вече те са се изметнали и твърдят нещо съвсем различно. В кого е вината тогава? В човека, който отразява събитията, или в тези, които ги творят, а после ги извъртат?

Докога ще слушаме обещания, а после ако ги напишем и не станат, излиза, че журналистите лъжат?

Пресен пример от вашите думи. Кой даде оценката „успешно проведеното председателство“, когато то не е свършило и тепърва предстои закриването му? Ние сами ли се хвалим? Не е ли редно от Брюксел да ни похвалят, а тогава да тръбим из медиите? Питаме – имаме ли основание да кажем, че вашите думи са фалшиви, тъй като официална оценка още няма? И отговор не чакаме…

Ако вие, управляващите, говорите само истини, как ще се повяват фалшивите новини? Нали никой няма да им повярва?

Да се приемат правила за „интернет-измислиците“ не значи ли да се сложи цензура на свободното слово? Включително и на коментиращите новините читатели? Някъде вече услужливо започнаха да ги забърсват…

Да се спре свободното изразяване на мнение в една държава означава само едно.

Прочетете историята и се сетете какво!

Няма да подсказваме…

Станислава Славова , istinata.net

Tagged

8 thoughts on “Лиляна Павлова мина в атака! Заплаши всички, които не я харесват! Ето с какво:

  1. И аз се чудя какво означава ,,успешно председателство,,? Какво се случи, какво се промени?И някой от тези, които обикалят по телевизиите и говорят глупости, каза ли поне веднъж някаква новина за работата на това председателство?Аз работя в чужбина и не чух нито веднъж да казват нещо за България във връзка с това! Но от десетина дни доста се говори за Австрия и нейният канцлер – нали те са следващите! Нашите управници за пореден път доказват колко са ограничени /меко казано/! А сравнение ще правим след няколко месеца!…….

  2. И още нещо, с което прекалено много се излагат нашите управляващи–– никой по света не говори така грозно срещу своя президент, както нашите, независимо дали е бил с успешен мандат или не! Да не говорим за Плевнелиев – хиляди пъти намира какво да говори против Радев! Защо? Той колко успешен беше и какво направи? – изпълняваше само заповеди от всякъде, без да мисли! Това е ПОЗОР! Няма такава държава!!! Успешни били…..ха!….Успешен е Орбан!!!

    1. Браво ПЕТРА! Много точно казано ! Стига със самохвалството! Да питат народа, който нито чу, нито видя келепира на това председателство.

  3. Народа не видя келепира,но една банда престъпници и предатели,заедно със кочината от прасета и курвета яко ще напълни гушите !

  4. Успешни бяхте в слугинажа си! Но за това се полага друга награда, не парична…

  5. ЛИЧНО ТЯ казвала, че няма такова нещо! Че не може ти Лиленцето ЛИЧНО ТЯ да излъже, както и тя, и другите около нея непрекъснато правят? А и в крайна смета, след като това прословуто Европредседателство е преминало толкова УСПЕШЕНО, то защо да няма и някакво поощрение? Но след като това поощрени толкова НЕИСТОВО се опровергава, подозирам, че сумата е наистина МНОООГО ГОЛЯМА…

  6. ТАЗИ ГЪЗЛА ЛИЛЕТО Е ЕДНА ОТ НАЙ ЯРОСТНИТЕ ЗАЩИТНИЦИ НА ГЕРБАВОТО СТАТУКВО – ЛИЧИ СИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПАРТИЗАНСКАТА ЗАКАЛКА! АБЕ ГЕНЪТ СИ Е ГЕН. КОМУНИСТЪТ КОЗИНАТА СИ МЕНИ, АМА НРАВЪТ – НЕ!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *