Менда Стоянова постави диагноза на президента! Чака покана за главна роля в „Откраднат живот“!

България отблизо

Не сме обсъждали в групата идеята за импийчмънт на президента Румен Радев. Ще изчакаме да видим какво ще реши Конституционния съд. В чисто политически план ние сме обявили импийчмънт на президента още преди 3 години.

Това каза в сутрешния блок на БТВ депутатът от ГЕРБ Менда Стоянова, която коментира обръщението на президента Радев, с което той сне доверието си от кабинета „Борисов 3“.

 

„Речта му бе призив за сваляне на правителството. Той обяви война. Не може да говори за разпад на държавата. Това са внушение, които не отговарят на истината. Качеството на живот се повишава, не толкова бързо, колкото на всички ни се иска, но се повишава. Ние с Румен Радев не сме провели една нормална среща, на която да има диалог. Аз лично съм търсила среща с президента, но такава ми бе отказана. Как да говоря после за доверие? За мен президентът изпада в шизофренно състояние. Ето вчера имаше среща с японска делегация и обясняваше колко добре се развиват нещата в България. На следващата среща обаче ще обяви, че държавата е в разпад“, даде пример Стоянова.

„В речта си той направи още няколко внушения, които нямат нищо общо с истината. Той говори за реформа във валутния борд заради влизането ни в чакалнята на Еврозоната. Това е квалификация, която е подвеждаща. Някой е подвел президента, защото ясно и категорично заявихме, че няма да има реформа на валутния борд. Решението на Народното събрание е равно на закон. Ние решихме, че влизането в еврозоната ще стане само при курс от 1.95583 лева за евро“, категорична бе Менда Стоянова.

Доколкото знаем, госпожа Стоянова не е лекар.

Завършила е УНСС, а не медицина.

Опитите й да поставя диагнози и то тежки на опонентите си, изглеждат нелепи и смешни.

Явно съвсем е започнала да копира поведението на вожда си и ръси небивалици с увереността на втори лидер на държавата.

А може би просто иска да вземе роля в докторския сериал „Откраднат живот“.

Там ще си осигури популярността, която в момента, уви, няма!

Само не знаем лекар ли ще го играе, или пациент.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *