Наш астролог разкри каква е мисията на българския народ и каза дали правителството ще помогне на хората!

България отблизо

Ние българите отдавна чакаме да дойде месията, защото вярваме, че месията съществува! Вярваме не отсега или от 2000 години. Вярваме откак свят светува. Всяка Коледа го посрещаме, защото знаем, че Христос е до нас, в нас и навсякъде! 

В един от разговорите си със Свети Георги, Преподобна Стойна чува следните думи: „Ако се тревожиш за българите, немай грижа за тях! Те са под сянката на Божията десница. И така е било винаги. Има народи притчи. Наричат ги богоизбрани. И твоят народ е такъв. Ама не щото българите са най-умни или най-праведни, а щото са най-дълголетни измежду всичките, затуй са изпратени на тази земя с Божия заръка. Думата „дълголетни“ ще я изясним по-надолу в текста.

А кога си изпратил некой да върши твоята работа, ти гледаш да го предпазиш от тежки несрети и ако му даваш теглила, то е само за поумняване.

Много е пожертвал твоят народ и много ще му се даде.”

 Какво ще направи правителството от началото до средата на 2022 година

Благодарение на правилните стъпки, които се предприемат, управляващите ще се стремят към успех.

Правителството ще се стреми да се приспособява умело в своите дипломатични ходове, за да опазва реномето, престижа и най-вече достойнството на България. Особено критично ще бъде финансирането на големите държавни проекти. Все пак неблагоприятните влияния ще са по-незначителни.

Звездите са благосклонни за общото здравословно състояние на хората. Мерките, които ще се вземат от настоящото правителство, ще постигнат удовлетворение сред българското население.

Правителството ще предприема действия за ограничаване на външното влияние, водещо до навлизане на преносители на зарази чрез рестрикции по границите.

Националната чест и достойнство ще се съхранят,  запазването на мира и добросъседството ще надделяват. Ако премиерът си изпълнява достойно мисията като ръководител и защитник на националната ни историческа и духовна кауза, той ще бъде щастливо възнаграден от народа с голяма почит.

Правителството ще се бори с финансовите проблеми, които засегнаха домакинствата и бизнеса заради по-високите  цени на тока, с помощта на успешни антикризисни практики. Рокадите ще създават грижа на премиера. Коалиционните партньори ще са изправени пред много изпитания.

Парламентът ще приеме закони , които ще заздравят демокрацията и ще подобрят народното благосъстояние. Демокрация в своя генезис означава народовластие. Въпреки че  политиците в България и света „копнеят” за меки или твърди форми на рестриктивно управление, за което е подходяща  думата диктатура.

Има надежда да съществува разбирателство в обществото, стига то да не бъде разделяно дори на метър и половина един от друг. На търговците и финансистите ще им се наложи да проявяват гъвкавост, за да имат добри резултати.

В парламента ще цари разединение, свързано с принципни, етично-морални и финансови въпроси. Възможно е да има тайни договорки между някои депутати. Парламентарните скандали ще са част от ежедневието ни. Социалните идеи ще са водещи при дискутиране на законите. Непопулярните антикризисни мерки, обаче, които предприема правителството, могат да предизвикат протести.

От средата до края на 2022 година

Народът ще преживее безпокойства, ще се проявяват недоволства. Ние българите неколкократно сме затягали коланите. Имаме опит в тази насока. Това ще ни помогне.

Обществото и правителството няма да бъдат във 100% хармонични отношения, но все пак управляващите ще съумеят да отговорят на нуждите и да  постигнат добри резултати.

Негативните тенденции ще са свързани със спад  в търговията и производството.

Гражданите  и чуждестранните  партньори не симпатизират на опозицията, което ще я разпалва да атакува управляващите. Те ще имат поводи за активна опозиционна дейност, което ще им дава някои предимства. Поради взимане на непопулярни мерки правителството ще има проблеми, а тези свързани с цената на тока, ще са „ахилесовата пета” на управлението.

Законотворчеството  ще ще е свързано с благоприятни закони и реформи в  търговията.  Писателите и хората на науката може да разработят нови теми и открития, носещи полза на обществото. Ще се открият фалшификации във финансите. Медиите ще атакуват реформата на правосъдната система.

Отново ще има скандални разкрития.

Очаквайте диспути в религиозните и законодателните кръгове. Изоставане в търговията. Не на шега противопожарната охрана ще трябва да бъде на ниво заради отношенията със Северна Македония, където ще тлеят много спорове, а потърпевши ще са  търговията и туризмът. Президентът ще бъде приеман от хората

Ще се направят добри инвестиции, насочени към болниците и здравеопазването, като се създават и  благоприятни условия за  успешното им съществуване.

И отново към мисията на българите. Явно Бог ни е избрал, заради нашето дълголетие.

В думата „дълголетие“ вероятно е скрит смисълът, че като народ сме населявали от  хилядолетия  тази земя. Колко хилядолетия? Бъдещето ще ни помогне да разкрием тази мистерия.

Интересни са тези думи. В себе си крият вяра, надежда и много любов на нашия Създател.

Длъжни сме да оправдаем Неговата грижа, да изпълним Неговата воля и да се уповаваме на Неговите думи. От приказките си спомням една фраза: „речено-сторено”. А днес утвърждаваме бъднините си с думите: Да бъде!

Бъдете здрави, силни, готови за подвизи! Носете светлината, защото който се зове българин, трябва да знае, че той е от „Светлите”. Нали „бел” и „бъл” ще си ги преведем като бели и светли. А краят е „ария”!

Носете новото, красивото, светлото, защото сте призвани за това дело, това е вашата мисия!

И нека Бог ви закриля!

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *