Невероятно: България отново е на ПЪРВО място в плановете на Русия! Владимир Путин отново ни дава ШАНС! Вижте ТУК!

Свят

Има няколко варианта за маршрута, през който трябва да мине продължението на газопровода „Турски поток“, който ще захранва с природен газ цяла Югоизточна Европа.

„Има различни варианти за маршрута, заяви руският министър на енергетиката Александър Новак в интервю пред телевизия „Русия 24“. Но, продължи руският енергиен министър, цитиран от dir.bg , за нас в момента, най-приоритетното направление е безспорно направлението през България и Австрия“.

Единият вариант е през Гърция и Италия. Другият път за доставка на руския природен газ е от Турция до България и после до Сърбия, Унгария и Австрия.

Александър Новак заяви още, че строителството на газопровода върви по график. Според неговата прогноза, той ще започне да работи след около година и половина. Тоест, през пролетта на 2020 г.

„Сега усилено се работи по ремонта и разширението на газотранспортните системи в тези страни. Но за нас безспорен приоритет е направлението през България и Австрия“, завършва Александър Новак.

Какво означава това изявление на руския министър на енергетиката?

Ами на първо място означава, че Русия и Владимир Путин отново ни дават шанс да се върнем в голямата енергийна игра. Да получаваме стотици милиони евро годишни транзитни такси. Да разкрием нови работни места.

Нещо повече. Това означава да възстановим приятелските и взаимноизгодни  отношения с мощната Руска федерация, което ще ни даде възможност да започнем постепенно да изплуваме от огромната икономическа и демографска кризи, в които е потънала нашата страна. Защото привидната „стабилност“ в момента, се дължи не на реалната икономика, а единствено на непрекъснатите заеми, които Борисов взема от Международния валутен фонд. Както и на непрекъснатото повишаване цените на всички стоки и услуги в България.

Но това не може да продължава до безкрай. Ще дойде момент, когато никой вече няма да ни дава заеми. И тогава ще изпаднем в същата дългова криза, в каквато се озоваха гърците. И тази дългова криза ще ни довърши като народ и като държава.

Владимир Путин и Русия знаят прекрасно това. Ето защо, те още веднъж ни протягат братска ръка за помощ. Понеже ако възстановим приятелските си отношения с нашата велика славянска посестрима Русия, ще участваме не само в голямата енергетика на европейския континент. Ще имаме достъп до грамадния руски пазар. Ще имаме АЕЦ „Белене“. И икономиката ни ще тръгне бързо нагоре.

Има и още нещо. Ако руският газопровод, който трябваше да бъде Южен поток, но заради Борисов стана Турски поток, мине през България, това ще даде възможност на Русия да ни защитава от всякаква военна заплаха. От мигрантските вълни. От коварните козни на ЕС и САЩ.

И, което също е много важно, с Русия зад гърба си, нашата страна няма да е длъжна да изпълнява убийствените заповеди на глобалисткия Запад. И постепенно ще върне своя суверенитет. И ще може да взема решения, които са в полза на България. А не, както сега, безропотно да изпълняваме заповедите на Брюксел. Които само ни убиват.

Но, газопроводът може да мине през България, а може и да не мине през нашата територия. Въпросът е дали Борисов най-накрая ще събере смелост да се обърне за помощ към Владимир Путин и Русия. Както направиха Сирия и Северна Корея. Както Сърбия се опитва да направи. Както нашият народ с цялата си душа иска да направи.

Така че всичко отново е в наши ръце. Трябва да осъществяваме все по-засилващ се натиск върху Борисов и правителството, за да ги принудим да възстановят приятелските отношения с Русия. Иначе ще загинем.

Автор Иво Македонски, istinata.net   

Tagged

5 thoughts on “Невероятно: България отново е на ПЪРВО място в плановете на Русия! Владимир Путин отново ни дава ШАНС! Вижте ТУК!

  1. Не Борисов, а народа трябва да решава! Борисов днеска е тука, утре го няма, но газопровода в нашата страна вечно остава! Кой на тези времена иска да бъде за цял живот слуга? Крайно време е разума да ни води, а не да казват как живота си да го живеем!

  2. Евгения е права. Време е българският народ
    да вземе нещата в свои ръце и да не позволява повече да го уплавляват такива бандитски подлоги като сегашните.

  3. Авторчето… кога и къде Руската Федерация е била братски със нас,бре? Ти знаеш ли,че сме си платили за свободата няколко стотин тона злато. А и тогава Русия не е имала намерение да ни освобождава а си е отваряла фронт. Всякога е гледала са ни прецака…И не само Русия,но и прословутите САЩ.

  4. Е, те сега, ако тия в Правителството на Б.Борисов И САМИЯТ ТОЙ не приемат ПОЗИЦИЯТА И ПРОТЕГНАТАТА РЪКА НА РУСИЯ – БРАТЯ, ЧУЙТЕ МЕ! – ОТИВАМ ПРЕД МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ И ЗАПОЧВАМ ДА ХВЪРЛЯМ КАМЪНИ ПО ПРОЗОРЦИТЕ! …..ПИСНА МИ ОТ ИДИОТИ КОИТО ПРЕВРЪЩАТ БЪЛГАРИЯ В ПРОДЪНЕНА КАЦА! – И ТО ПОД НАТИСК ОТ АМЕРИКАНСКИ И ЕВРОГЕЙСКИ МАРИОНЕТКИ. … ДА! ПРАВИЛНО ГО КАЗАХ – ТЕЗИ ДЕТО НИ „КОНСУЛТИРАТ“ ОТ 30 ГОДИНИ НАСАМ СПОРЕД ПЛАНА „Ран-Ът“ – ВСИЧКИТЕ СА ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА ОТ ЕДНИ ЗЛИ, ЧОВЕКОНЕНАВИСТНИ ИЗРОДИ (с еврейски произход), КОИТО НАЙ-БЕЗСКРУПУЛНО СЕ ОПИТВАТ ДА НАЛОЖАТ НА СВЕТА – САМО И ЕДИНСТВЕНО ТЕХНИЯ – ПО-СТРАШЕН И ОТ ХИТЛЕРОВИЯ ФАШИЗЪМ ГЕНОЦИД НАД ЧОВЕЧЕСТВОТО ПОД БЛАГОВИДНАТА ПЛАКАРДА ЗА „НОВ СВЕТОВЕН РЕД“….. РЕД, АМА СПОРЕД ТЕХНИЯТ ПСИХОПАТИЧЕН МОЗЪК! – РАЗБЕРЕТЕ ГО НАЙ-СЕТНЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ, РУСИ, СЪРБИ, ПОЛЯЦИ, СЛОВЕНИ, СЛОВАЦИ, МАКЕДОНЦИ, ЧЕРНОГОРЦИ И ВСИ ОСТАНАЛИ СЛАВЯНСКИ НАРОДИ – ТОЧНО НАС СА НИ ПОСТАВИЛИ НА ПЪРВО МЯСТО ЗА ОМРАЗА И УНИЩОЖЕНИЕ!!!!!!!!!!!!!! – И ТОВА НЕ СА МОИ ИЗМИШЛЬОТИНИ, ТОВА ГО ЗНАЯТ МИЛИОНИ И МИЛИАРДИ ВЕЧЕ ЛЮДЕ ПО ЗЕМЯТА. ДО ДНЕС ТИЯ ИЗРОДИ СЪСИПАХА ДЕСЕТКИ ДЪРЖАВИ, ПРЕДИЗВИКВАТ ВОЙНИ И МЕЖДУОСОБИЦИ НАВСЯКЪДЕ КЪДЕТО СМЕТНАТ, ЧЕ ИМАТ ИНТЕРЕСИ – ОСОБЕНО ЗА СВРЪХ, И СВРЪХ, И СВРЪХ УМНОЖАВАНЕ НА НЕСМЕТНИТЕ ИМ БОГАТСТВА – АМА НЯМА ДА СТАНЕ ТЯ ТАЯ ТЯХНАТА! !!!! МНОГО СА ИМ ОБЪРКАНИ СМЕТКИТЕ, ЧЕ СЛАВЯНИТЕ БИЛИ УЖ ОВЦЕ И ЕЙ ТАКА – ДАЙ ДА ГИ ПРЕГАЗИМ… Е!!! – „НЕМА“ ДА СТАНЕ!!!! ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО СА 12 НАРОДА С НАД 300 000 000 СЛАВЯНИ? – И С МОГЪЩИТЕ ОРЪЖИЯ НА РУСИЯ – НЕ СВЕТОВНА, НЕ КОСМИЧЕСКА, А ВСЕЛЕНСКА СИЛА! И… ПАЗИ БОЖЕ, ДА РЕЧЕМ „ДА КИХНЕМ“ – ЩЕ ВИ ИЗДУХАМЕ, ЕЙ-И-И-И! – РЕПИ НЕОБЕЛЕНИ!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *