Нов скандален запис на Борисов заля мрежата! Този път пошлите думи са срещу президента. Чуйте ги!

България отблизо
Нов скандален запис с гласа на премиера Борисов изтече в публичното пространство. Записът е със заглавие ”Баце и Томи”. На него се чува как мъж с гласа на премиера адресира президента по изключително вулгарен начин.

В разговора се предполага, че участват две лица – премиерът Бойко Борисов и вицепремиерът Томислав Дончев.

 

„….Акъл се набива, Томиславе, на умен човек. На прост човек к*р се набива! Той не може да поеме акъл, мое да поеме един к*р. Като се трови, като му се е*ава майката и така нататък“, казва гласът от записа.

 

Целият аудиофайл може да чуете на сайта Афера.бг.

 

Това е поредната скандална порция аудиозаписи с глас, който прилича на този на премиера Борисов. Към този момент министър-председателят упорито твърди, че те са монтаж.

 

Новият разговор е с продължителност 4 минути.

 

„S класа начело на протеста. Ами тя харчи двайсет на сто бензин, бе… да харчи трийсет на сто в Бургас… И той ми протестира за цена на горива…Абе, х*йо…Само че не в тех е проблема. Проблема е Радев. С това, че излезе и каза – два милион и половин не са виновни за бедността, виновно е правителството… Ама правителството плати миналата шест милиарда и седемстотин за неговата партия… Бедният човек се вози в градския транспорт, който е най-добрия в София, а не се задръства града… Само че тази приказка, като излезеш да я изговориш, ще те чуят сто двеста хиляди от интелигентните хора и ще кажат – да , правилно… Само че когато си обграден от тъпанари нито може да се прави политика, нито да се говори истината и да се праят реформи. Няма такова нещо.Не, правилни неща не могат да се правят… Правилни неща с такъв президент не се правят. С такава опозиция не се прави“.

Tagged

1 thought on “Нов скандален запис на Борисов заля мрежата! Този път пошлите думи са срещу президента. Чуйте ги!

  1. Време е ,г-н Радев ,за достоен отговор.Да му се набие в главата на оня чукундур нещо подобно и завинаги

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *