Нов цирк разтърси парламента. Няма да повярвате какви унизителни думи проехтяха от трибуната!

България отблизо

Скандална размяна на реплики в парламента. В нея участваха лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов и Искрен Митев от ПП-ДБ.

Всичко започна от думи на Костадинов за предстоящия вот на недоверие.

 

Думата взе Искрен Митев, който поиска да бъде направена забележка на Костадинов за неговото „нахалство“ и припомни резултатите на партията му.

„Когато правят заявки какво ще позволяват и няма да позволяват, да му напомните на господин Костадинов, че единственото, което може да разрешава, е с какви чорапи да иде на работа. Толкова ви е дал народът. От 9 години сте на политическата сцена, г-н Костадинов, и освен един кмет на Поповци, друго не можахте да направите. Така че единственото, което можете да решавате, е с какви чорапи да идвате на работа. Така че мерете си приказките“, заяви Митев.

Това предизвика Костадинов да поиска лично обяснение.

„Признавам си, че не знам нито какво е Поповци, не знам къде се намира, но забелязвам следното нещо. Винаги предизвиквате голямо оживление в залата. Има моменти, в които имаме нужда от положителни реакции в тази изпълнена с толкова негативизъм сграда“, каза той.

„Не е редно да занимавате цялата зала и целия народ с вашите фетиши. Почнахе от вратовръзка. Сега се рпехвърлихте на чорапи. Не искам да си мисля какво ще е следващото“, добави той, при което залата избухна в смях. Някои депутати се хванаха за главата.

„Моля ви, недейте така!“, призова Костадинов. Митев пък го аплодира с „Браво“.

Всичко това развали дисциплината в пленарната зала и Тодор Тагарев не можа да продължи спокойно изказването си.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *