НФСБ: Ха, честито! Ще ни управлява Ердоган от Турция!

България отблизо

„Има такъв народ“, подкрепени от „Демократична България“, „Изправи се! Мутри вън“ и ДПС наложиха премахването на ограниченията за броя секции в държави извън ЕС.

 

Етническата партия ДПС получи несъмнено предимство с тази възможност – да разкрие неограничен брой секции в Република Турция„. Това се чете в позиция на НФСБ, разпространена до медиите.

„Родолюбивите песни секнаха. Вместо тях – Шоуто на Слави и тъй наречените. „нови партии“ върнаха възможността на Ердоган да определя живота в България. Върнаха и мястото на ДПС като ключов фактор в управлението на държавата ни. Защото, вотът на нашите изселници в Турция се контролира и организира от турската държава. И вносителите на промените в Изборния кодекс го знаят“, се чете в позицията на партията на Валери Симеонов.
От там припомнят изборния туризъм през годините и рейсовете с гласоподаватели от съседна Турция, дирижирани и организирани от турските власти.

„През 2015 г. НФСБ спряхме мераците на турската държава да диктува вота на българските изселници, като ограничихме броя на секциите до 35. През 2017 г. партиите от „Обединени патриоти“ блокирахме КПП-пунктовете на Капитан Андреево, Малко Търново и Лесово и не допуснахме в българския Парламент да влезе и втора турска партия – ДОСТ. По наше предложение – на „Обединени патриоти“, ЦИК прие декларациите да се подписват лично в секциите, за да се спре безконтролното гласуване под строй“, се чете в декларацията на НФСБ.

„Днес изпълнителите на чалгализирани патриотични песни предадоха националните интереси в услуга на ДПС.

НФСБ е категорично против направените промени в Изборния кодекс. Те са демонстрация на национално предателство – дават възможност на ДПС и Турция да дерибействат в българския Парламент!“, завършва позицията на НФСБ.

loading...

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *