От последните минути: Бойко Борисов се изправя пред съда!

България отблизо

Премиерът Бойко Борисов ще бъде разпитан като свидетел по делото срещу бившия здравен министър Петър Москов.

Защитата също така няма да се откаже от показанията и на другите министри, но около 180 свидетели няма да бъдат разпитани. Други 10 анонимни свидетели все пак ще бъдат разпитани, предаде bTV.

Специализираният съд даде ход на делото срещу бившия здравен министър. Той е обвинен в това, че не е изпълнил служебните си задължения, като е приел дарение от Министерство на здравеопазването на Турция на ваксини. Спецсъдът отказа да върне делото на прокуратурата, като това е второто дело, което съдът не връща от началото на тази година. Общо четирима души са подсъдими. Делото все още не е започнало по същество.

Tagged

4 thoughts on “От последните минути: Бойко Борисов се изправя пред съда!

  1. Кога този долен национален предател и престъпник ще бъде ПОДСЪДИМ?!

  2. Прецизирай заглавието , журналисте ! Пиша на ,,ти,, , не защото си ми близък , а в знак на НЕУВАЖЕНИЕ ! Отговор естествено няма да получа , ДА ! НАЛИ !

  3. ТОЗИ БОКО БОКО ЗАЩО ПОДПИСВА ТАКИВА ДОГОВОРИ ДА ЗА УНУЩОЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ БРАТЯ БЪЛГАРИ УТРЕ БОКО БОКО ЩЕ СИ ОТИДЕ И ЩЕ ЗАМИНЕ ЗА АМЕРИКА ТАМ ДА ЖИВЕЕ НИЕ ЩЕ ЯДЕМ ГОЛАТА ОПАШКА РАЗБЕРЕТЕ ГО С НЕГОВАТА ТЯСНА МАФИЙКА НЕ ТРЯБВА ДА ИЗПУСНЕМ ЦЯЛАТА ПАРТИА ГЕБ И ДРУГИ ДЕТО ПОНЕСОХА ЩЕТИ И ПОРАЗИЙ НА БЪЛГАРИЯ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *