От последните минути: Всички отрязаха Кирил и Асен, а те обвиниха…

България отблизо

Това, което се вижда е, че задкулисието и задкулисните договорки са толкова дълбоки, че не може да си позволим това да се случи без пълна прозрачност. Преди 10 месеца показахме, че когато има прозрачност, процесът тръгва. Това заяви на извънредната среща, предложена от партията му Кирил Петков.

Лозунги от трибуната не водят до нищо. Вчера решихме да не издигнем председател, следващата стъпка беше да поканим партиите. Фактът, че днес нашите колеги не са тук, надявам се да е преосмисляне на нашето предложение. Не може да правим едно и също нещо и да очакваме различен резултат.

 

А предишния път доказа, че доведе до коалиция, която бе немислима в началото.

Задкулисните договорки при затворени врати не водят до нищо. 3 опита и 3-те неуспешни, много ясно се очерта и в зала вчера“, каза от своя страна Асен Василев.

Единственият начин да се намери решение е да започнем да си говорим пред очите на целия български народ, за да няма нищо скрито-покрито. За да изберем председател, трябва да кажем какъв искаме. Например да намерим процес, в който партия да не номинира свой кандидат, защото видяхме, че това не води до мнозинство“, каза Василев.

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *