Патриот издаде: Има много депутати, замесени в далавери за много пари! Ето кои са:

България отблизо

Запорирането на имуществото на Трайчо Трайков стресна депутатите и те се опитаха да го защитят.

В кулоарите тръгнаха различни версии за случилото се, а доста народни представители се стреснаха да не започне да шета метлата и из техните банкови сметки.

Тома Биков посъветва народните избраници да не се месят в работата на КНОПИ. Явно е сигурен, че на неговата врата няма да потропат. Поне засега…

Славчо Атанасов от Обединени патриоти обаче неочаквано заяви, че всички публични личности  трябва задължително и на определени периоди да бъдат проверявани, за да няма злоупотреби. И допълни, че докато е бил кмет е минал няколко такива проверки.

„Сигурен съм, че има корумпирани депутати“, каза той, само че не посмя да им  назове имената.  Обаче пък направи една сериозна подсказка „ Това е много ясно и може да се разбере просто като  като погледнеш колите на паркинга и костюмите, с които са облечени. Няма как с депутатска заплата, колкото и да е голяма,  да си купиш костюм за  7 000  – 8000 лева. Даже  да спестяваш от закуски. Няма как и да се накичиш с аксесоари за огромни суми и да носиш „Ролекс“. Това показва, че или си корумпиран, или тайно въртиш бизнес в противоречие със закона.“

След тези думи мнозина се сетиха за чантите и костюмите на Лиляна Павлова и Десислава Атанасова, за новите премени на Цвета Караянчева, за часовника на Йордан Цонев и доста герберски избраници и за обувките от маркови магазини, с които се разхождат всички.

ДеситУ например никога не се явява с едно и също костюмче на интервю по телевизията, а доста често цъфти на екран. Лиляна Павлова е известна с марковите си чанти, за които каза, че не били чак толкова маркови и скъпи, но вече беше късно.

От „ВОЛЯ“ дамите също си сменят тоалетите като носни кърпички и в никакъв случай не ги купуват от магазините втора употреба.

А благосъстоянието на мъжете в парламента може да се види в гаража. Всеки четвърти кара Мерцедес, или БМВ.

Да.

Видно са корумпирани.

Но има ли кой да ги провери и да го докаже?

Има, разбира се, но няма да го направи.

Защото току виж парламентът останал празен.

Автор Станислава Славова, istinata.net

 

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *