Петимата финалиста в „Игри на волята“ крият още тайни, вижте кой каква

България отблизо Лайф зад паравана

След поредната тежка елиминационна битка в „Игри на волята“, Арената напусна Ралица, която не успя да надделее над Виктория. Така до големия финал в шоуто във вторник стигат Виктория, Алекса, Георги, Филип и Гого.

Само най-добрите трима ще продължат към финалния сблъсък за почетното първо място и голямата награда от 100 000 лв. Броени часове преди финалния сблъсък интереса към финалистите става сериозен. Ето и някои любопитни факти за тях, които е възможно да наклонят зрителското внимание в една или друга посока.

Георги Янев:

21-годишният Георги е Републикански шампион по плуване, но споделя, че винаги е искал да бъде олимпийски шампион. Сред хобитата му са още кайтсърф, сърф и уейкборд.

„Всички обичаме да побеждаваме, но колко са тези, които обичат да тренират!?“, това е неговото мото, което, както видяхме и през последните три месеца, следва и в „Игрите“. Но в шоуто той показа не само спортни качества и психическа издръжливост, но и имаше късмета да срещне любовта – в лицето на ледената принцеса Александра Фейгин. Всъщност двамата се познават отпреди влизането си в шоуто, но се сближаха покрай сливането на отборите в приключенското шоу.

Те се събраха в племето на Непобедимите, а близостта им определено ставаше все по-силна с времето. В социалните мрежи той е категоричен – „Ясно е, че вече имам още един любим спорт“ и любовта е във въздуха.

„Не мога да повярвам какво ни се случва. Не съм го очаквала“, признава и блондинката, която направи наскоро и най-съкровеното си признание. Тя сподели, че не е сигурна дали знае какво е да си влюбен и че по-скоро е изпитвала симпатии към момчетата до този момент.

Филип:

29-годишният мъж е може би един от най-мускулестите участници този сезон. Той е истински спортист. По професия Фифо е елекроинженер, но има и отличия в пет различни спорта. Занимава се с плуване, кросфит, бойни спортове и ски, джетове. Медалите си атлетът е спечелил по време на VIII международен турнир по плуване за ветерани в Бургас.

Любопитен факт за него е, че той обяви, че се присъединява към мъжете, които няма да бръснат брадата си през целия ноември. Причината – активно подкрепя добиващото все по-голяма популярност движение #Мovember, което има за цел да хвърли светлина върху един важен проблем на мъжкото здраве – рак на простатата.

Гого:

25-годишният Гого е шампион по калистеника, а най-голямо му постижение е, че той е единственият българин, след Йордан Йовчев, участвал в Ninja Warrior.

Хобитата му са пътуване към неизвестното и адреналина – движението е в ядрото на живота. Колоритният спортист стана и първият полифиналист в най-приключенското шоу.

Гого, който се откроява и с чувството си за хумор, е спряган и за един от фаворитите за победител. Впечатление прави и интересния му стил на обличане и поведение, дори и на изразяване.

Виктория:

32-годишната амазонка Виктория е състезател по волейбол, а най-голямото й постижение, според самата нея, е 4-тото място на световно първенство по волейбол. Хобитата ѝ са гмуркане и екстремни спортове.

След последната тежка елиминационна битка на Арената, Виктория успя да надвие Ралица и се превърна в последния воин в полуфиналната битка, както и в най-добрата жена в състезанието.

Алекса:

25-годишният сърбин е шампион по борба. Като най-голямо свое постижение той определя, че е 7-кратен шампион на Сърбия по борба. Алекса цял сезон е между любовта и битките – подкрепян и критикуван, но безспорен фаворит. Той показа мислене в „Игрите“ и успя да докаже своето лидерско място. Той печелеше битка след битка и показа волята си за победа, въпреки изпитанията.

Младият мъж започна своето участие в шоуто в отбора на Резервите и се превърна в последното попълнение в племената в „Игри на волята България“. Негов конкурент в отбора на Непобедимите обаче беше неговата любима – Елица, която е олимпийски шампион и има бронзов медал от Олимпийските игри в Рио де Жанейро през 2016 г. Двамата влюбени решават да се запишат заедно в предаването, за да не се разделят за дълго време. Сърбинът казва, че много харесва страната ни.

В социалните мрежи двамата често споделят общи снимки и се радват на много положителни коментари от страна феновете, които ги определят като сладка двойка.„Страхотни сте“, „Истинска любов“, „Прекрасни сте“, „Много сте хубави, бъдете все така един до друг“, „Много сте сладки“, „Това е истинска любов“ – пишат феновете под всяка тяхна обща снимка.

Двойката често засвидетелства обичта си един към друг в социалните мрежи с любовни послания. „Любовта е шарена и винаги различна, но има ли нещо по-силно от нея?“, „Виждала съм как се държи мъж, който наистина обича. Повярвайте ми, той ще направи всичко, за да се усмихнете“, „Най-важното е да намериш душа, която да допълва твоята“ – гласят част от любовните обяснения на двойката.

Още от самото начало на играта, сърбинът сподели, че има един основен принцип – да пази жените в риалитито. Феновете не спираха да коментират за разликата между българския мъж и сърбинът. Определено Алекса и Елица са пример за истинска и силна любов.

loading...

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *