Петър Волгин разкри защо правителството на Петков пропада!

България отблизо

„Съвсем логично изглеждат сходните данни за електоралните нагласи, които ни показват различни социологически агенции. Нима някой се изненадва, че ПП губи популярност с главозамайваща скорост?“.

 

Това пише в социалната мрежа Петър Волгин, визирайки резкия спад на доверие към правителството.

Няма как да бъде другояче, при положение, че основните фигури на най-голямата партия в управляващата коалиция демонстрират тотална липса на опит, грандоманско самочувствие, склонност към постоянно лъготене, готовност да предадат българските национални интереси и дразнещ инфантилизъм.

На този фон излизането на ГЕРБ на първо място в рейтингите не предизвиква никаква изненада.

Увеличаването на процентите на „Възраждане“ също е съвсем логично. Дори ми се струва, че тази партия има немалък скрит вот. Тя много често е дамгосвана от големите медии и повечето говорещи глави и вероятно затова немалко хора се притесняват да кажат, че я подкрепят.

„Възраждане“ печели, защото е в синхрон с мисленето на голяма част от българите. „Възраждане“, както и голяма част от българите, се противопоставя на „славаукраинството“ и на желанието на немалка част от политическия елит България да става по-католик от папата.

И този път повечето българи са по-умни от повечето политици и не желаят страната ни да се превръща в русофобска марионетка.

Подобни съвсем естествени виждания ще направят така, че на едни следващи избори успех ще имат онези партии, които са за нормалност, а не за престараване в изпълнението на евроатлантически директиви.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *