Пламен Николов каза какъв премиер ще бъде! Няма да повярвате!

България отблизо

Кандидатът за министър-председател на „Има такъв народ“ Пламен Николов заяви в предаването „Панорама“ по БНТ, че е получил предложение да стане премиер преди две седмици.

„Имах разговор със Слави Трифонов и по време на него стана ясно, че това е добър вариант за партията. Между нас има изгладено доверие, познаваме се от над 3 години. Нещата се случиха по техния резонен начин“.

Запитан дали е предимство или недостатък, че не е разпознаваемо лице, Николов отговори – ,,и двете – недостатък е, защото нямат пряк поглед върху моята кариера, а е предимство, защото България не е имала премиер като мен досега.

„Смятам да прелея бизнес опита си в политиката. Аз съм човек с биография, зад мен стоят много успешни проекти”. Това заяви кандидатът за премиер на „Има такъв народ”.

„Нямам нещо, от което да се страхувам, в корпоративното си минало. Всичко при мен е ставало по правилата”, каза още той.

„През изминалата седмица имахме кръг от преговори с политическите сили от почти целия спектър. На експертно ниво намерихме доста допирни точки. Почти по нищо в нашата програма нямаме кардинални спорове”, коментира още той по отношение на преговорите на ИТН с другите политически партии в парламента.

„Искаме да приложим своите политики и ще го направим по начина, по който трябва да се направи. Ако това изисква обвързване в юридически план, ние ще го направим. Но предпочитаме да управляваме до колкото е възможно сами. Ще се стремим да направим така, че правителство да бъде излъчено”, посочи още той. И допълни: „Като предприемач и бизнесмен на мен винаги ми се налага да работя с риск, но премерен”.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *