Политолози заформиха свиреп мегаскандал, заради карантината на Румен Радев!

България отблизо

В ефира на сутрешния блок на Нова телевизия се разигра голям скандал между политолозите Георги Харизанов и Слави Василев.

Горещата тема на дискусията бе карантината на президента Румен Радев, чието посещение в Естония бе прекъснато, заради контакт със заразен с коронавирус.

„Кога българското президентство обяви, че президентът е изолиран в хотел и се прибира в къщи? Никога, точно така“, започна Георги Харизанов, подчертавайки, че се възхищава на Слави Василев за това, че е „последният, който защитава президента Радев в национален ефир“.

„И сам войнът е воин“, обърна се Харизанов към него.

Слави Василев обаче изтъкна, че на сайта на Външно министерство може да се види „хронологията на злепоставянето“ на страната ни.

„Объркахте словореда. Ако мислите, че Външно не е било ентусиазирано от това гостуване, лъжете се“, отвърна Харизанов.

„Радев не е шеф на държавата“, подчерта Василев.

„За щастие, не е шеф на почти нищо. Това е добра новина. Така и не разбрах какво се опитвате да ни кажете. Българският президент е изолиран и изгонен от чужда държава, но според вас няма скандал“, продължи Харизанов.

„Президентът бе издигнат от най-старата партия в България. Ако сте решил да ни забавлявате, правете го, но ако твърдите, че президент, номиниран от комунистическата партия, не е от статуквото, сте за друго предаване. Радев отново насочва гнева си към политическото правителство, но това си е негов комплекс. Запознати сме от ден първи с неговия мандат. Дори президентът Първанов не му даде положителна оценка“, заключи Харизанов.

loading...

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *