Потресаващо: Какво каза Хенри Кисинджър за чипирането на света!

Свят

Истинска бомба! Това е реакцията на много наблюдатели за последната статия на Есам Мараи в изданието Rai Al Youm (Великобритания) за позицията на големия дипломат и експерт по международни отношения Хенри Кисиндъж по повод теорията на конспирацията за коронавируса.

Посланието на Кисинджър е кратко: страхът победи здравия разум.

 

***

Днес, когато всички ние се намираме на прага на един нов, непознат свят, е изключително важно да проучим едно важно явление в реалността и да го възприемем такова, каквото е. След това, опирайки се на логиката и здравия разум, да направим съответните изводи за това, какъв ще бъде светът след пандемията на коронавируса и да приемем последствията каквито и да са те, дори да са странни, тревожни и дори плашещи.

 

Няма да се спирам на влиянието на коронавируса на икономиката, финансите или бизнеса, но ще фокусирам вниманието ви върху световната администрация, която се оглавява от групичка хора, стремящи се към управлението на цялото население на планетата.

 

Позволете да започна този разговор с факта, че в продължение на доста време глобалното общество беше разтревожено от проблема с пренаселеността на планетата и недостига на храни. По-конкретно бе поставен за разрешаване въпроса: колко трябва да е оптималното количество на населението на земята, за да няма продоволствен проблем. Темата е предизвиквала интерес още в древността, с нея са се занимавали мислители, философи, икономисти, държавни и частни научни институти.

 

– В тази връзка ми се иска да припомня една конференция, която се е състояла в началото на 1930 година в мексиканския град Кокойок. На нея присъствали хора, силно заинетресовани от решаването на продоволствения проблем от пренаселването на планетата. На конференцията били представени данни за продоволствените ресурси през последните години и темпото, с което се увеличава населението. Била представена и формула за статистически проучвания, които да помогнат за решаване на проблема. В крайна сметка бил направен изводът, че трябва да се ограничи увеличаването на населението, тъй като ако това не се направи, гладът и онкологичните заболявания ще доведат до пълната гибел на човечеството.

 

– Искам да припомня и друга среща – Международната конференция, посветена на населението на Мексико през 1984 г., на която участниците били единодушни, че нарастването на броя на жителите на страната оказва отрицателно влияние на качеството на живот и влошава здравословното състояние. Това с огромна сила се отнася зе слабо развитите страни.

 

– По време на много други международни форуми винаги се е повдигал проблема за пренаселеността и влошеното благосъстояние на хората. Искам специално да спомена конференцията в Индонезия през 1992 г., на която страни от Азиатско-Тихоокеанският регион обсъждаха връзката между развитието на държавата и увеличаване числеността на населението. На конференцията бе поставена стратегическа цел – ограничаване на раждаемостта до 2 деца от една жена за целият период на нейния живот. Проектът бе със срок до 2010 г.

 

От всичко това можем да направим извода, че дисбаланса между числеността на населението и достъпа до световните ресурси се явява отдавнашен и тежък проблем за човечеството. Дори повече от това, световните войни и епидемии вече се разглеждат като нещо положително, защото премахват този дисбаланс.

 

А сега нека преминем към друг въпрос, който няма нищо общо с ръста на населението на земята. Става въпрос за разпада на Съветския съюз. Припомням, че това се случи на 25 декември 1991 г., когато 11 съюзни републики обявиха, че излизат от състава на СССР. Тогава Съединените американски щати отпразнуваха датата като победа, а тогавашният държавен секретар Хенри Кисинджър обяви за нов враг на САЩ и целия свят – исляма.

 

Преди дни Кисинджър даде скандално интервю, в което заяви, че Третата световна война е на прага ни, а първият удар ще бъде срещу Иран. Нещо повече, според него Израел трябва да ликвидира колкото е възможно повече араби и да превземе половината от близкоизточния регион.

Казаното е чиста реалност, без никакви преувеличения. Такава я виждаме, чуваме и чувстваме. Затова нека погледнем напред и да си представим какво ни очаква в близко бъдеще. Колкото по-бързо и сериозно го направим, толкова по-ясно ще открием кои са заинтересуваните лица.

По време на пандемията на коронавируса се появиха множество теории на конспирацията. Нека тогава потърсим очертанията на новия свят, в който предстои да живеем.

 

Съществува теория за „чипирането на хората“, в която участват Хенри Кисинджър и компютърният магнат Бил Гейтс. Според тази теория на всички хора ще бъдат внедрени под кожата електронни чипове с размер на оризово зърно. С помощта на този чип всеки човек ще бъде превърнат в компютър, който ще се управлява от глобална централа. Целта е да се използва коронавируса като повод всички хора да бъдат ваксинирани, т.е. да бъдат чипирани.

Чипа ще съдържа цялата информация за дадения човек: финансово положение, социален статус, религия, етническа и расова принадлежност и др.

САЩ фокусират своето внимание върху това, нито един човек на земята да не бъде пропуснат от чипирането. Ще се използва дори натиск, за да се съгласят всички хора да им бъден поставен чипът.

 

Световният център ще може да контролира всички финансови операции и социални контакти на населението чрез чипа. Ще контролира също продължителността на живота и ще принуждава хората да изпълняват разпореждания, предавани чрез електромагнитни вълни. Тези разпореждания ще се изпълняват независимо от мнението на хората. Центърът ще може също да привежда пари на когото прецени, без да има неговото съгласие.

Д-р Джуди Миковиц заявила на свой ред, че планираното ваксиниране всъщност ще е токсично ваксиниране. Ваксината ще нанесе вреди на хората и ще уврежда мозъка на децата.

Съединените щати имат намерение да повишат смъртността сред населението вследствие на коронавируса. Дори ще задължат здравните организации да завишават умишлено статистиката за смъртността от коронавируса.

 

На 20 април 2020 във Великобритания бе приет законопроект за поправки в Закона за общественото здравеопазване от 1984 г.. Съгласно тези поправки държавата получава пълномощия да принуждава гражданите да се ваксинират от различни заболявания без да се съобразява дали са съгласни или не са съгласни. Който откаже може да бъде задържан, без дори да има санкция от съда.

Заради всичко изброено досега се налага да се кажат някои важни неща, за да не се подведем по фантазиите на този или онзи.

 

Първо: Хенри Кисинджър представлява нещо като свързващ елемент между реалния свят и света на фантазиите, в който той с Бил Гейтс работи върху проект за контрол върху цялото човечество чрез някакви чипове.

 

Второ: Хенри Кисинджър се явява част от някаква група, която благодарение на опита и техническите постижения на Бил Гейтс може да контролира и управлява чипираните хора, както си иска.

 

За още по-голяма яснота ще добавя, че неотдавна в САЩ се появи декларация, която дава „зелена светлина“ на израелската мечта за окончателно разрешаване на Близко-Източния конфликт. Във въпросната „декларация“ се казва, че израелската държава ще управлява всички арабски страни без изключение. По такъв начин тази държава ще може спокойно да реализира своето управление чрез въпросните чипове. За постигане на този ефект няма да са нужни оръжия, нито войници, самолети и бомби.

 

Пред нас е власт от нов тип и пълен контрол над всички страни по света. Разбира се, появяват се много въпроси, на които трява да намерим отговор. Такъв въпрос е: как държавите и техните представители могат да се борят с грандиозната опасност, надвиснала над света? Възможно ли е тази опасност да бъде премахната, преди да е станало късно? Как може да се противопоставим на този нов колониализъм? Имаме ли сили, желание, мъдрост и смелост да се преборим? Как да оцелеем в задаващия се ураган? Ще допуснем ли на някакви международни институции да узаконят връзката между техническия прогрес и човешките свободи?

 

Все пак здравият разум още съществува. Не всички се подвеждат по подобни теории. В Швейцария, например, започнаха масови протести и демонстрации против всичко, което бе описано дотук в тази статия. Хората категорично отказват да бъдат опитни животинки, предназначени за обслужването на престъпни групи!

–––––––––––––––––-

Rai Al Youm е електронно издание на арабски език с редакция в Лондон. Създадено е през 2013 г. от Абдел Бадри Атвана, кото е бил главен редактор на вестник „Ал Кудс Ал Араби“. Rai Al Youm има и англоезичен вариант. Социологическо проучване показва, че 95% от читателите на изданието са араби в различни страни по света.

 

–––––––––––––––––-

На 9 април 2020 г. Хенри Кисинджър заявява пред The Wall Street Journal: Политическият и икономическият хаос, предизвикан от коронавируса, може да продължи поколения напред. Щастието на хората и разцвета на нациите ще се случи само ако има доверие между гражданите и правителствата. Това означава институциите да бъдат прозрачни и да положат всички грижи за населението. Всяка власт трябва да е готова с план за следкризисното време.

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *