Правителството ТРЪГВА срещу НАРОДА! Вижте КАКВО прави Борисов, за да запази ВЛАСТТА!

България отблизо

В „демократична“ България вече се отнема законното право на народа да протестира.

Протестите вече не са право на гражданите. Те са „провокативни действия“, които целят да клатят или не дай си Боже, да съборят правителството от власт.

Самият Борисов каза преди няколко дни, че напрежението около сделката с ЧЕЗ България и цената на тока било сценарий за сваляне на правителството.

Така нареченото „клатене на правителството“ чрез протести, вече не е демократично действие и неотменимо право на единствения суверен на властта – българския народ.

Протестите или „клатенето“ са антидържавни действия. И защо са такива? Ами защото правителството на Борисов вече не възприема себе си, просто като едно от многото правителства, които както идват на власт, така и трябва да си отидат по волята на народа.

Неее, правителството на Борисов вече не е обикновено правителство. То олицетворява държавата. И всеки протест срещу правителството или срещу Борисов е „провокативно действие“/цитатът е от blitz.bg/, срещу държавата. И срещу властта. На Борисов, разбира се.

А оттук до фразата на Краля-Слънце „Държавата – това съм аз!“ има само една крачка. С други думи, само една крачка ни дели от тоталната диктатура и пълното заграбване на политическата власт от един премиер и една партия, които са се помислили за цялата държава.

Така Борисов навремето смачка протестите на „Атака“. Той пращаше срещу протестиращите разни лумпени, които хвърляха камъни по хората, излезли на мирен протест. Пращаше биячи да удрят с юмруци по лицето лидерът на „Атака“ Волен Сидеров. Прати дори полицаи, които уж пазейки Сидеров се опитваха да го удушат. Не за друго, а за да му покажат, че всеки момент с него може да стане инцидент и да го убият „неизвестни“ хулигани или полицаи превишили, „без да искат“ своите правомощия и употребили прекомерна полицейска сила.

По същия начин сега Борисов и неговите пудели се опитват да смачкат протестите, организирани или подпомагани от БСП. Няма значение какво е отношението ни към партията на социалистите. Някои я обичат, други – не. Но тук не става дума за обич, а за отстояване на нашите общи права. Да протестираме, да изразяваме свободно мнението си и т.н.

Това са права на всички българи. И ако ние не ги защитим, няма кой друг да го направи. Защото мощната правителствена машина се опитва да ликвидира всеки опит за свободно действие и свободна мисъл.

И така ще бъде, докато позволяваме да ни разделят на червени и сини, зелени и пембени. Ние, обикновените българи имаме само едно искане: Да живеем свободно и достойно. Да не се чудим с какво ще платим водата, тока и другите данъци. Да живеем като хора, а не да вегетираме около казаните за боклук.

Това искаме. И трябва да се борим, за да си върнем стандарта на живот. За да изтръгнем от зъбите на настръхналото, вбесено, олигархично псе, нашето бъдеще. И бъдещето на децата ни.

Иначе машината на Борисов ще ни смаже всички.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

6 thoughts on “Правителството ТРЪГВА срещу НАРОДА! Вижте КАКВО прави Борисов, за да запази ВЛАСТТА!

  1. СРЕЩУ НАРОДА? ГОЛЯМА ГРЕШКА!!!
    НИКОЙ НЕ СЕ ИЗПРАВЯ СРЕЩУ ЕДИН НАРОД, НА КОЙТО ЖЕНИТЕ ТАНЦУВАТ ВЪРХУ ОГЪН, А МЪЖЕТЕ ИГРАЯТ „ЛЕДЕНО ХОРО!!!
    ГОЛЯМА ГРЕШКА БОРИСОВ!!!
    ЕДИН НАРОД,КОЙТО Е ПРЕЖИВЯЛ 5 ВЕКА ТУРСКО РОБСТВО НЕ ЩЕ УПЛАШИШ С РЕПРЕСИЙ И ОГРАНИЧАВАНЕ НА СВОБОДАТА МУ!!!
    ГОЛЯМА, СЪДБОВНА ГРЕШКА БОРИСОВ!!!

    1. за народа,който предаде апостола, защото беше приватизирал комитетските пари за да си купува имоти и по-късно не пожела да освободи водача си от 3-те заптиета, ли става въпрос?!

      1. Тъпунгер , нима целият народ предаде Дякона? По скоро човеко подобни на вас го предадоха!!!

  2. БРАВО МАКЕДОНСКИ!
    ТОВА СЕ КАЗВА ПЛЮЕНЕ!
    НЕ РАЗБРАХ, КОЙ КАКВО И НА КОГО, СПИРА?
    Да не би, да си объркал Нинова с Борисов!
    Ако не е така, давай ИДЕЯ, как да се противопоставим?!
    Че, не видях такава?!
    Руми Димчева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *