вторник, декември 05, 2023
Начало > Свят > Проф. Витанов: Демократчетата лъжат народа! Така не се прави

Проф. Витанов: Демократчетата лъжат народа! Така не се прави

Свят

„Много благодаря за интереса и въпросите задавани по различни канали. Знаете, че в събота и неделя няма анализи. Нека си останат дни в които да посвършвам и друга работа.

 

Понеже са ми се натрупали да пиша 8 статии, две от които са поканени и със срокове, мисля след около седмица да потъна в дебрите на науката за 10-на дена, докато насмогна с тази работа“ – с тези изненадващи думи математикът проф. Николай Витанов реши все пак да направи анализ на случващото се на политическата сцена у нас, както и на фронта.

„Иначе всичко си върви според очакванията.

Кукленото шоу продължава. Сценката Референдум за еврото гледахте ли я?

Значи, за демократчетата мамини, демокрация има само, когато на тях им отърва. Двуличие. Отврат. Нарушение на законите.

Знаете, че мнението ми за тия е силно отрицателно. Не лъжи народа, е казал Бисмарк.

В съзнанието на българския демокраД, паричките са най-важното. И за целта лъже народа сутрин, по обедно време и вечер. Това е положението.

Как седи въпроса с навеждането на векторите? Гледате как американският посланик обикаля партийните централи. Евалла, така се прави.

Като има вектори за навеждане, ще ги навежда. После тия с наведените вектори, ще продават националните интереси и ще си късат ризите, че ги защитават същите тия национални интереси.

Войната

Огромни успехи на украинската армия. Чудовищни успехи на украинската армия. Два месеца Голям юруш ще станат във вторник, не са пробили още първата руска отбранителна линия, не са я и доближили.

Добре, като се занимавам със статиите си, няма да коментирам. Но като свърша с работата към края на този месец, ако ситуацията не се е променила на фронта, ще има доста коментари.

Българският юрдек се мята на голата пропагандна кука за големите украински успехи, боли го жестоко и той, изкрейзил от болка, кряка срещу Витанов. Е, Витанов е реалист и непрекъснато си усъвършенства системата за прогнози. Което е и целта на играта.

Между другото, имам покана за статия, за да опиша математическата теория затова как се справям с юрдеците. Забелязали са хората, че се справям добре.

Като излезе статията, ще ви я сложа тук да си я четете. Завършвам с дълбока благодарност към моите юрдечета и тяхното крякане. Събрах чудесен материал и ще напиша много хубава статия.

Тъй, че крякайте на воля, почвам да събирам материал за математическа теория на ефекта на голите куки върху крякането на юрдеците.

Е, стига за днес. Понаписах ви нещо извънредно от благодарност за големия интерес.

Желая здраве и успехи и нека вирусите и войната стоят далеч от вас“, написа проф. Витанов в личния си фейсбук профил.

loading...

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *