Проф. Людмил Георгиев към протестиращите: Имате уникален шанс! На ваша страна е президентът! Излъчете свои лидери, не допускайте старите муцуни да ви яхнат!

България отблизо

Отворено писмо до протестиращите млади хора – бъдещето на Родината

Скъпи мои деца,

Не се притеснявайте от откровението ми – аз така се обръщам и към студентите си!

Преди всичко искам да ви кажа моето огромно БЛАГОДАРЯ, защото вдъхнахте оптимизъм в почти обезверения възрастен професор!

Прекрасни сте, като моите студенти от специалност „Психология“ в СУ „Св. Климент Охридски“, които всяка година умолявам да останат в Родината, защото тя има нужда от тях, от всички вас!

Ето, вече над шестдесет дни вие показвате по категоричен начин, че сте готови да направите това, което ние, вашите родители, баби и дядовци не успяхме – да освободим страната си от управлението на Мутрите и да си върнем Държавата!

Не успяхме, защото бяхме в оковите на диагнозата на Големия Иван Хаджийски: „Всяка българска работа започва зле организирано и завършва със скандал!“.

Не успяхме, защото в борбата „всеки срещу всеки“ се прокрадваха властови амбиции с мечтаните от различни хора бонуси от управлението!

Не успяхме, защото 10-20 години след края на комунистическия режим се появиха и се появяват „антикомунисти“, които не помня да са били в дисидентските движения и КТ „Подкрепа“ преди 10 ноември 1989 г.

Не успяхме, в крайна сметка, защото непрекъснато се разделяхме и никога не можахме да се обединим в общ поход срещу Мафията и Мутрите, които се възползваха от нашето разединение, а резултатът днес е пагубен за Родината – Мутрата Борисов и Мутрата Гешев, възпитаници на милиционерското училище в Симеоново, са позорна страница в историята на България! Не повтаряйте нашите грешки, моля ви!…

Впоследствие, скъпи прекрасни млади протестиращи хора, които днес сте упованието на нас, възрастните ви родители, баби и дядовци, но и бъдещето на Отечеството – не вярвайте докрай на старите муцуни, включително и на тези, на които днес ръкопляскате!

ИЗЛЪЧЕТЕ СВОИ СОБСТВЕНИ ЛИДЕРИ НА СВОЯ ПРОТЕСТ и ми повярвайте, че можете след като свалим всички заедно Мутрата от Банкя и Мутрата от прокуратурата, да създадете формация, чрез която ВИЕ ДА ИЗЛЪЧИТЕ СОБСТВЕНИ КАНДИДАТИ ЗА БЪДЕЩИТЕ ИЗБОРИ, тоест ДА ГЛАСУВАТЕ САМИ ЗА СЕБЕ СИ!

Ще ви кажа допълнително как това може да стане без да правите партия, защото виждам, че като мен и всеки нормален човек и вие се гнусите само като чуете тази дума! Споделям всичко това с вас, защото виждам, че от няколко дни се опитват да ви вкарат в партийните рамки на ожадняли за власт хора извън Парламента, които само преди 7 години върнаха Мутрата Бойко на власт и даже бяха министри в кабинета Му Борисов 2!

Имате уникален шанс, скъпи и прекрасни млади хора, защото на ваша страна е Президентът Румен Радев, а това ви дава една институционална подкрепа, която ние никога не сме имали! Извинете ме, че ще се повторя, но това е от възрастта, макар че ще ви помоля да повярвате на старите хора, които имат опит и знаят какво ще се случи, ако не поемете нещата в собствените си ръце: ИЗЛЪЧЕТЕ СВОИ СОБСТВЕНИ ЛИДЕРИ НА СВОЯ СОБСТВЕН ПРОТЕСТ – ние ще бъдем до вас и с вас, но само да ви помагаме, а не да ви яхваме!

И накрая, скъпи и прекрасни млади протестиращи хора, обръщам се към някои от дъртите влъхви около вас не с молба, а с предупреждение: ей, стари муцуни, не се опитвайте на гърба на българската младост да правите бъдеща политическа кариера, защото гневът ще се обърне и към побелелите ви тикви!

Ей, Христо Иванов, преди въобще да говориш за политика и всичко останало, най-напред се извини на целокупния български народ, че ти и твоите „демократи“ върнахте Мутрата Борисов на власт, а бяхте и част от неговото управление!

Ей, Арман, нали знаеш, че много хора знаем, кой всъщност ходатайства ГЕРБ на Мутрата Борисов да стане пълноправен член на Европейската народна партия, а сега се правиш на „Отровно“ не знам какво си – не тровете тези млади прекрасни хора, защото ще стане страшно за вас!

Да, знам какво ще ми кажете – че съм бил имиджмейкър на ДПС и нямам право да говоря; никога не съм крил това, нямам никакви политически амбиции нито преди, нито сега, а от 10 години, откакто напуснах ДПС, съм платил достатъчно за свободата си и продължавам да плащам, но пък знам много, ама наистина много! Така че, внимавайте!

Простете за последните изречения, скъпи и прекрасни млади протестиращи хора, но бях длъжен да предупредя – това е между нас, дъртите, вас не ви засяга дотолкова, доколкото просто искам да ви споделя опасенията си, че ще искат да ви употребят.

 

И за да не се случи това, ще го кажа за трети път: ИЗЛЪЧЕТЕ СВОИ СОБСТВЕНИ ЛИДЕРИ НА СВОЯ СОБСТВЕН ПРОТЕСТ!

И не забравяйте, че Президентът, а и огромната част от нас, старите, сме с вас и до вас!

Мутри – вън!

С много обич към вас, скъпи млади хора:

проф. Людмил Георгиев

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *