Радев затапи яко Борисов: За разлика от вас, моят началник е един и е в България

България отблизо

„За разлика от други аз нямам началници нито в България, нито в чужбина. Разбира се имам само един началник и това е българският народ, който ме е избрал и на когото съм се заклел да служа.“

 

Това заяви президентът Румен Радев пред журналисти днес в Трявна, помолен да коментира думите на министър-председателя Бойко Борисов, че критикува само управляващите, а не и опозицията и че опозиционният лидер Корнелия Нинова е негов „шеф“, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

 

Критикувам там, където се вземат решения и се разпределят финансови средства. Ако започне и опозицията да го прави, тогава ще критикувам нея“, добави държавният глава. Попитан за обявеното от българското правителство намерение да се поднови работата по отношение на АЕЦ „Белене“ и дали темата е била дискутирана при посещението му в Русия, държавният глава посочи, че реализацията на проекта няма как да се случи без участието на руските  конструктори, които са произвели реакторите и гарантират ядрената безопасност и че въпросът е бил обсъден по време на работната му визита в Москва и Сочи. „Що се отнася до вдигането на мораториума, приветствам го. Има заявен инвеститорски интерес и българското правителство има своите варианти и рационални идеи и нека да го оставим да събере необходимата информация, да проведе съответните преговори, да направи разчети, да ги представи и едва тогава да съдим рационален ли е проектът, безопасен ли е, изгоден ли е финансово за България и т.н. Затова призовавам да оставим правителството спокойно да си свърши работата“, посочи още Румен Радев.

loading...

Tagged

5 thoughts on “Радев затапи яко Борисов: За разлика от вас, моят началник е един и е в България

  1. Радев, ти май забрави, какво изявление направи за НАТО, че си се жертвал за него! Не за България, а за НАТО! Вие двамата с Борисов имате един и същи господар и разигравате театър пред народа!

    1. Ти не питай президента, а се замисли. …Искаш ли да плащаш тези 50 милиарда които Борисов и министрите му окрадоха и поробили целия български народ??? До кога ще немарили и ще чакаме??? Какво още да чакаме??? Само мързеливите и непросветените могат още да си затварят очите пред очевадната истина.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *