РАЗКРИТИЕТО на ВЕКА: Тринадесет фамилии ТАЙНО УПРАВЛЯВАТ света! Ето кои НАИСТИНА са те и какъв е МЕХАНИЗМЪТ на управлението!

България отблизо Свят

Много хора сигурно са чували за съществуването на тайно общество, което е заграбило властта над целия свят и налага със сила своите желания, за да контролира човечеството.

Вероятно си мислите, че това е приказка за малки деца, фантазия на болни мозъци. Че такова нещо едва ли може да се случи. Но…това съвсем не е така.

Може би веднага сe сещате за масоните или илюминатите. Но не става дума за тях. Става дума за тайно общество, което не се афишира. Не се занимава с благотворителност. И което се смята за някакъв „световен елит“.

Тези тринадесет семейства съществуват. Те наричат себе си „Съветът на 13-те семейства“. И този „Съвет“ се опитва да управлява всички глобални събития, които стават по цялата планета. Трудно може да стане някакво „световно събитие“ без неговото знание и разрешение.

Затова, с времето, членовете на тези семейства са започнали да се считат за преки потомци на античните богове. За крале, които властват над Земята. Всички са чували имената на някои от тях. Но малцина знаят целия списък.

В този „Съвет на 13-те семейства“ влизат фамилиите Ротшилд, Брюс, Кенеди, Медичи, Хановер, Хабсбурги, Круп, Плантагенет, Рокфелер, Романов, Сент Клеър, Дел Банко и Сакс Кобург Гота.

Най-влиятелната и могъща династия са Ротшилдовците. А семейното им богатство се оценява на 500 трилиона долара. Тяхната власт се осъществява чрез множество банки със световна известност, които напълно контролират света.

Или поне го контролираха досега. Докато не се появи отново на хоризонта, както през 1917 г.,  Русия с нейните огромни духовни възможности и военна мощ. Затова и така наречения „Съвет на 13-те“ търси всякакъв начин, за да подчини, разпокъса и завладее славянския Колос.

Нека припомним още, че един от най-известните банкови центрове, който принадлежи на Ротшилд, е Лондонското Сити. Някой може би си мисли, че то е част от Великобритания. Нищо подобно. Ситито в Лондон е частна територия, която е толкова могъща, че управлява дори самите Съединени щати.

Сигурно ще кажете отново, че това е невъзможно. Напротив, възможно е. Стига само да се сетите, че Федералният резерв на САЩ, където се печатат доларите, също е частна собственост. Собственост на Ротшилдовци. И Федералният резерв също не е част от САЩ.

Според някои слухове Ватиканът, който също не е част от Италия, може да е собственост на фамилията Ротшилд. Нещо повече. Дори самото сърце на Съединените щати, известният на всички Вашингтон, окръг Колумбия, може също да принадлежи на Ротшилд.

Всяка от тези организации действа като отделна държава. И действа, съгласно законите на страната, в която се намира. И понеже на Земята не съществува съд, чиято юрисдикция да се простира в целия свят, много трудно някой, някога може да привлече тези организации към отговорност.

Една от целите на този „Съвет“ е да се генерира все по-голямо количество глуповати хора, които мислят еднообразно и шаблонно. И които прекрасно се вписват в съдържанието на думата „роби“. Роби, които да служат всеотдайно на тези „богове“.

Защото, работейки по 8 часа на ден, ние не правим това само за себе си, но и за системата. Която пък не може да съществува без нашия труд. А „системата“ пък съществува, за да удовлетворява желанията на господарите. На тези същите 13 семейства. И на техните приближени. И на техните преторианци.

Но за да контролира хората и процесите, „Съветът“ използва вестниците, радиото, телевизията, Интернет, социалните мрежи.

Медиите се опитват да диктуват живота ни. Без да ни дадат право на избор. Но понеже и те са измислени от хора, а не от античните „богове“, медиите не могат да ни контролират напълно. Хората, затова са същества с велика сила на мисълта, защото не могат да бъдат контролирани. И никой, който се е опитал, не е успявал да го направи.

Защото за да се избавиш от този контрол, който „Съветът“ ни налага, е достатъчно да включиш мозъка си. Да мислиш критично, да анализираш постъпващата информация и процесите, които се случват.

Само тогава ще си наистина свободен в своя избор. И в своите решения.

А този капиталистически „Съвет“ панически се страхува именно от такива свободни хора. Само те са равностойни на „Съвета“. Защото не могат да бъдат управлявани. И могат да предизвикат неговия крах.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *