Рашидов за Борисов: Сега друг му слюнчи ушите. Пеевски е добро момче

България отблизо

Едно от нещата да напусна изцяло политиката, можеше да седя отзад в парламента и да се обаждам, моралът не ми позволява. Деморализацията не е моят живот“, каза  Вежди Рашидов в интервю.

 

ГЕРБ няма. Там има едни млади хора, няма ги тези, с които започнахме през 2009 г.“, каза още той.

На въпроса какво би казал на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов сега, отвърна: „Нищо не бих му казал, той не е малко момче. Стига съм го съветвал, има кой да му слюнчи ушите, всичките му гафове са от много акъл“.

Аз този човек съм го обичал, той не е лишен от качества, да имаше неадекватни действия между нас, но жив и здрав да е“, допълни Рашидов и посочи, че последно го е виждал преди пет месеца.

А на въпроса защо говори, че го е обичал в минало време, каза: „Защото вече не“.

Политиката е едно от най-големите ми разочарования“, категоричен бе той.

Рашидов коментира и политическата ситуация у нас: „ДПС са постоянен фактор в политиката. Сидеров управляваше преди със златното пръстче наляво, надясно. Такава е политиката.

Никой не вярваше, че ще вземем място в Кърджали. Аз пробих малко бастиона на Доган. Не с ДПС, а с Доган бяхме в противоречие, но в цялата тази ситуация сега той е един от най-мъдрите играчи в политиката“.

Запитан приема ли Делян Пеевски като лидер на ДПС, отвърна: „Що не, какъв е проблемът? Че е повече килограми. То и аз съм“.

„Оставете „Магнитски“, това са едни американски дъвки. Аз Пеевски съм го попържил много яко, за разлика от мълчаливите агнета, медиите гърмяха много. 

Тошо Тошев ни срещна с Пеевски. Срещнахме се и водихме разговор, зад тази осанка седи един умен прагматичен човек. 

Що да не става? Сульо и пульо стана депутат. Умен човек пари прави, а той поне си ги декларира“, посочи Рашидов.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *