Румяна Коларова разкри тайните намерения на президента Радев. Готвел нещо опасно за България! Вижте какво:

България отблизо

„Ако тази процедура продължи да се повтаря, ще има проблем. Процедурата е добре позната за България, не виждам как БСП и ДПС ще пропуснат да се възползват“.

Това каза  политологът Румяна Коларова по повод  провалянето на заседанията на НС  заради липса на кворум. Опозицията в момента все повече се радикализира, допълни Коларова. Обаче  общественото мнение било  раздвоено по темата и искало ГЕРБ да продължи да управлява, каза пък политическият психолог Антоанета Христова.

Какъв психолог е госпожата, не знаем. Дори в социалните мрежи над 70 процента от хората искат Борисов да си ходи, а социолозите до един неохотно признават, че това ще стане скоро.

Арестите в Агенцията за българите в чужбина и срещите в Евксиноград показват  успешната политика на правителството. Има два знака, които подсказват, че предсрочни избори са мираж – няма промяна на обществените нагласи, както и обществена енергия на улицата, която да иска управлението, добави политпсихоложката.

А, стига бе! Всеки ден има протести, но нямало обществена енергия на улицата. Странно…

Христова обаче продължи да изследва психопортрета на народа и политиците. Лявото много се старае да стигне процентите на ГЕРБ, но им е трудно. Няма как. Напъните им са отчайващи за обществото, заяви тя.

Ами! Отчайващи! Зависи за кое общество. Дали за елита там горе, или за народа там долу.

Румяна Коларова започна усърдно да приглася,  че към момента алтернатива на управлението няма. БСП имала вътрешни проблеми и противоречия. А това, че управленската коалиция се пука по шевовете и двете срамежливо пропуснаха да кажат.

И изведнъж си дойдоха на думата. Единствената алтернатива и то опасна за България /?!/ бил президентът.

Радев очевидно има много по-големи и широки претенции, предупредиха дамите. Те надхвърлят президентския му мандат. В същото време той в момента  търси по-ясно позициониране и излизане на политическата сцена, превръщайки се във фактор.

Все повече ми изглежда, че би могъл да излезе с крайнолява позиция, коментира „загрижена за народа“  Антоанета Христова. Не виждам как един президент може да се позиционира в крайнолява позиция и да застава само на страната на онеправданите, вместо да мисли за цялата държава, смъмри го тя. Напоследък наблюдавам, че президентът непрекъснато и упорито загрява край тъчлинията. Не знам защо го прави, той има още три години мандат. И това заиграване става опасно. Но ако се опита да излезе на политическата сцена, или да надскочи правомощията си, винаги може да  му се направи процедура за импийчмънт и да бъде изгонен от поста си, заяви Румяна Коларова.

Ако Радев е опасен за България, защо рейтингът му расте? – питаме ние.

Защо народът не очаква от него никаква опасност, а го припознава като спасител на нацията?

Знаем, че у нас социологията е скъпо платена професия, но да кажеш на черното бяло и да изкараш, че президентът си ляга с Маркс и се събужда с Ленин, е, меко казано, непрофесионално, да не говорим и че е пълна лъжа.

Да, Радев иска социална справедливост и нормална държава без корупция и кражби.

Народът иска същото.

А символ на корупцията  са управляващите!

Тогава каква опасност виждате, драги дами?

Освен за хонорарите си, но те са ваш проблем! Не наш!

Автор Станислава Славова, istinata.net

Б. А. Тази статия е оригиналът! В който и сайт да я видите после, предупреждаваме, че е преписана без наше съгласие. 

Tagged

6 thoughts on “Румяна Коларова разкри тайните намерения на президента Радев. Готвел нещо опасно за България! Вижте какво:

  1. Изтрещели патки!Платени,крякащи близачки!Писна ми от такива фалшиви психолози,политолози,които с зъби и нокти се борят само за собствения си джоб!

    1. Пак ли тази безпросветна майм……олюбица ни дава акъл….. Не щем акъл, кажи колко заплати получаваш месечно – говори се, че са 4, като само едната е над 4500 лева….. Значи с доход над 10000 лева месечно ти учиш бедните българи на морал………..

  2. Що за въпрос – “ Какъв психолог е госпожата ? “ – Веднага отговарям – “ Платен , на щат , и тя , и онова малко паляченце Стъки , и други като тях дето развяват знамената от потъващия кораб и понеже са много умни – гърмят бутилките с пенливо вино една след друга ….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *