Руската армия унищожава полеви складове с боеприпаси на ВСУ

Свят

Руската армия унищожава полеви складове с боеприпаси на ВСУ. 

Артилеристите от руската групировка войски «Център» нанесоха удари по полеви пунктове за боеприпаси на Въоръжените сили на Украйна в Красноармейско направление.

Към тях се присъединиха подразделения на ракетните войски и операторите на дронове. По време на бойните действия всичко зависи от добрата координация на различните родове войски. За целта руските командири използват космическата сателитна система на Русия, наречена „Глонас“.

С нейна помощ се установяват целите, които веднъж подадени от „Глонас“ се проверяват втори път от операторите на дронове и трети път от руското наземно разузнаване. И чак когато целите са напълно идентифицирани тогава започва обмяната на данни между командирите на наземните артилерийски и ракетни екипи. Те съгласуват своите действия и атакуват бързо и категорично.

В резултат на точните удари боеприпасите във всички набелязани складове детонираха и бяха напълно унищожени. А частите на руската армия се връщат към ежедневните си дейности по установяване на цели и тяхното мълниеносно унищожаване.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *