Сидеров: Краси и Валери се крият от мен. По-близък съм вече с Тръмп

България отблизо

„Нямам известие от никого за коалиционен съвет. Каракачанов и Симеонов играят на криеница, което вече ми е хиперсмешно. Върнаха ме в детските години.“

Това заяви  лидерът на „Атака“ и на парламентарната група на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров. Той разбрал вчера, че медии се събират в бившия Партиен дом, където започвала среща между ВМРО и НФСБ.  Лично обаче не бил уведомен за това. Което го навежда на мисълта, че двамата му колеги искат да го изолират, за да кажат после, че той не е отишъл.

Нещо повече – след като от сутринта се говори, че след края на пленарното заседание лидерите на трите партии от малката коалиция ще се съберат, Сидеров пратил пиарката си да пита заместника на Каракачанов  – Искрен Веселинов, има ли такива планове и за кога са. На което той отвърнал „О, не, няма.“

„Да се затичам към Партийния дом, без да съм канен ли?“, нямал никакъв избор Сидеров. Освен това той се поинтересува само ден ли траело ембаргото на Валери Симеонов, който вчера се зарече, че спира преговорите с ВМРО заради изненадващото ултимативно писмо на войводите до партньорите.

Има много сериозна възможност преди евроизборите „Атака“ да бъде приета в Алианса на консерваторите и реформистите, съобщи още Сидеров пред „24 часа“. И напомни, че там членува и американският президент Доналд Тръмп. „Имаме общи възгледи с него“, подчерта още Сидеров пред „24 часа“.

Пиарката на ВМРО Екатерина Анева увери по-късно, че коалиционен съвет за днес или близките дни до момента не е свикан. И тя не може да си обясни обсадата с телевизионни камери на сградата на бившия Партиен дом.

„От телевизия „Алфа“ направихме едно мини разследване. Оказа се, че някои колеги от НФСБ и ВМРО подшушнали на някои медии, че ще има съвет“, заяви Сидеров. „Каква е тази игра не мога да кажа. Не е много здрава обстановката, но няма нищо фатално“, каза още той.

Tagged

1 thought on “Сидеров: Краси и Валери се крият от мен. По-близък съм вече с Тръмп

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *