Скандално! Волен Сидеров размаха пръст на ЕС!

България отблизо

След десетките публикации, в които водещи вестници в Англия и Германия се изгавриха с европредседателството ни, на амбразурата се метна не кой да е, а тотално забравения коалиционен партньор Волен Сидеров.

И метна яростна реч към чиновниците в Брюксел.   В тези държави, които ни критикуват сега и се опитват да ни омаловажат председателството, има много по-голяма корупция, отколкото при нас!

Да си гледат тяхната корупция, а не да надничат тук, развихри се беловласият атакист.  Председателят на ЕС беше разследван за огромна корупция, за откраднати милиарди, докато бе премиер на Люксембург!

И какво се случи после, стана голям шеф на съюза!  , заяви лидерът на „Атака” Волен Сидеров.

Браво Волене, браво Сидеров!

Нали влязохте в правителството уж да борите корупцията?

Забрави ли предизборните си речи?

Защо се оправдаваш като ученичка и по-скоро оправдаваш ГЕРБ за кражбите?

Страх те е да не би Баце да те отлъчи от правителството?

Спокойно!

Трябвате му. Иначе отдавна да ви е измел, което апропо по-късно и ще направи!

Волен разкритикува и лифта в Банско. Защо цялата държава цял месец се занимава с някакъв си лифт, запита той. „ Сигурно става дума за пари, обаче ние влязохме в управляващата коалиция не за разни лифтове, за плажове и дискотеки, а за нещо много по-важно  – да вдигаме доходите на хората, да направим страната ни по-сигурна за хората!

Сега  МС се наложи да се  занимава с лифта на Банско, вместо с цената на водата.

За мен КЕВР е една корумпирана комисия, а начело стои един отявлен костовист. И  трябва да подаде оставка веднага.  Ние повишихме пенсиите и те ще се  стопят  от повишението на цената на водата. Къде отива постигнатото?”, ядоса се той.

Кое постигнато, Сидеров?

Ами за тока защо не обелваш дума?

Волен така се унесе в мечти, че  обяви, че може да отиде да протестира сам пред сградата на регулатора, за да има справедливост.

Само си представете – един от коалиционните партньори излиза на протест сам срещу другите!

Това не означава ли край на коалицията?

Или господинът иска да си върже гащите?

По повод на совалките на Борисов в Турция, атакист номер 1 заяви, ако бях премиер  щях да вода друга политика. Обаче народът е  избрал ГЕРБ и Бойко Борисов да работят за тези политики с Турция, а аз съм малцинство по въпроса.

А като си малцинство и никой не те слуша, защо стоиш изобщо в коалицията?

Работя с ГЕРБ, защото в тази коалиция мога да направя много  важни неща за моите избиратели, които не мога да направя, ако съм в опозиция, побърза да се оправдае известният като Златен пръст на всички последни правителства.

Един въпрос от нас:

След като не успя да вдигнеш пенсиите, не успя да спреш поскъпването на тока и водата, не можа да защитиш независимостта на България от Турция, какво правиш изобщо в правителството, господин Сидеров? Какво вършиш за избирателите си?

Ние знаем отговора, ти също!

Останалото просто е лицемерие!

А смешният ти плач по телевизията – театър.

Чакаме те пред КЕВР, патриоте.

Идваш ли?

Автор Станислава Славова,  istinata.net

 

Tagged

4 thoughts on “Скандално! Волен Сидеров размаха пръст на ЕС!

  1. Депутат ли е, не ми го хвали! Депутат ли е, от него ще чуеш само лъжи! Депутат ли е ще те обира и ще си мълчи! Трябва депутатството да се заличи, за да може напред да се върви! Стига живяхме с голи надежди и мечти, от тяхните уста друго не излиза освен лъжи! Народе! Буден ли си или спиш, размърдай се преди страната си дори за внуците си да я заличиш!

  2. Хамелион! Миналата година плю герб, сега рамо до рамо с тях, а телевизията му странно – русофилска.

  3. Г-жа Славпва, много добре знаете, че това Ваше писание е много по-популистко от поведението на Сидеров. Той не може нищо да направи, защото няма позицията за това, освен да говори. Вие знаете това, но държите да се подигравате, на този, който поне показва реални неща, защото сте платен клакьор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *