След българската експлозия на Шипка, активистите на ПП-ДБ са в паника! Искат да бягат от България

България отблизо

Подслушан разговор. Днес, двама активисти на „Демократична България“, говореха разпалено в едно заведение. Единият попита другия- как си е прекарал вчера на на Шипка?

Онзи му казва- Ами отидох на Шипка , за да се убедя, че там ще заваря шепа националисти, отровени от Путинова пропаганда . Исках да ги снимам и да ги покажа после на тези дървени глави, колко са жалки и че е безсмислено да се борят за кауза пердута.

Какъв беше ужаса ми, когато видях безкрайни колони от автомобили и пешеходци, които с тъпо упорство си проправяха път към този измислен паметник. Много , хиляди- от къде ли не?! И знамена, знамена! Най лошото е , че имаше и десетки руски знамена. Най вероятно- бая рубли са се изсипали?!

Другият му отговори- Абе и ние давахме пари, колко долари и евро се потрошиха. Купиха се телевизии, партии , НПО-та и какво ли не, но този народ явно се е побъркал..

Първият , пак продължи- Опитахме се и ние да извадим европейското знаме, но една разярена група ни се нахвърли и за малко щяхме да ядем бой. А, ние, дори си бяхме приготвили и знамето с дъгата. Но, добре, че не го извадихме, иначе онези можеше и да ни пребият. Абе, все едно гледам мужици , с ватенки. А иначе- на вид – добре облечени?!

Тези хора , не искат нито Европа, нито демокрацията , нито евроатлантизма. Язък за толкова потрошени пари. Представям си как ще реагират утре , когато им кажат, че трябва да изпълнят своя евроатлантически дълг и да заминат да защитават с оръжие – нападнатата от вероломният агресор – Украйна?!

Другият пак се намеси – Тези ще заминат да се бият за Русия , но никога за Украйна! Май прекалихме с демокрацията и им дадохме възможност да слушат и гледат и руски медии и канали. Според мен трябваше много по твърдо. Досега трябваше да се премахнат всички руски паметници, да се забрани всичко руско и да се изтрие от учебниците всичко което напомня за тази зловеща страна.

Да, но нашите управници са много лабави. Направо съм отчаян – Само в София и то около Витошка можеш да подишаш европейски въздух – навсякъде е другаде е руска смрад. Въпреки милионите потрошени за пропаганда на Западната култура. Тези дървеняци си знаят само своето и все го повтарят. България, Родина , признателност към Русия!!! Дрън, дрън! Те не искат да разберат, че това са отживели неща.

България е само един адрес. Ще живееш , където се чувстваш най добре и където най много печелиш. Човек не трябва да се самооковава в тези глупави национални вериги и да робува на клишета. Но, как да обясниш на тези диваци, които едно си знаят, едно си баят.

Първият отново взе думата и вика. Възмутени от това русофилско сборище, напуснахме и заминахме в Стара Загора. Викам си – това е един град в който от Запад дойдоха много пари и няма как поне там да не се подадат на тези глупости. Но когато пристигнахме, още преди да влезем в града, отново видяхме безчислено множество, което влачеше знаме, дълго може би километър. И отново ужас. Българско знаме?!!!!. Националистическата отрова беше плъзнала и тук. Вместо европейско, или знамето на дъгата, отново този парцал, заради който България се е превърнала в кочина. И брадати попове, кръстове, вместо танцуващи гей групи.

Едва си проправихме път и се отправихме с пълна газ към София – единственото място , в което можеш да подишаш свеж евроатлантически въздух. Накрая – и двамата евроактивисти заявиха , че вече не издържат тук , в тази отровна атмосфера , виждат, че е безсмислено да се опитват да превъзпитават това тъпо племе и обмислят скоро да се изнасят на запад, а после и по островите. Убедени са , че тук няма почва за свободни хора, необременени с глупости.

А и са възмутени от нерешителното правителство, което търпи всичко това, вместо да развърти тоягата и да вкара това стадо в модерната евроатлантическа кошара!!–-

Тихо , без да ме чуят, пожелах на тези активисти на ПП-ДБ – приятен път към Запада.

 

Автор Иван Георгиев Грънчаров, Фейсбук

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *