Схема за кабинет „Габриел“: Никой не очакваше, но тези хора са аут

България отблизо

Всички си спомняме, че ПП арестуваха Борисов, Искаха да го вкарат в затвора, искаха да го изчегъртат. Това вече го няма. Това означава, че ГЕРБ, с целия товар, който носеше, вече е изтупала прахта от раменете си и отново са на първа линия и то в бяло. Това е благодарение на ПП-ДБ, които върнаха отново ГЕРБ в добри позиции. Направиха всичко възможно имиджът на ДПС да изглежда много по-приятен. 

Това заяви в ефира на Нова тв политическият пиар Нидал Алгафари.

 

„Да правиш политика в държава като нашата, означава да има 3-4 лидери, които да решават големите въпроси, а после като в шах-мата си поставят тежките. Дали ще вкарат стари или нови лица в кабинета, не знам.

ГЕРБ и ДПС имат много лица, които са добре обиграни и с експертиза. Дали ще са нови или не, Борисов показа през последните 3-4 години, че може да подмени много от хората на първите позиции и тласка по-младите напред, за да може да излязат компрометираните кадри от властта“, добави той.

„Връщането на ГЕРБ във властта и на базата на целия им предишен опит, поставя ПП-ДБ в лоша позиция. Те могат да бъдат граждански във властта, вместо да я управляват. От това ще зависи резултатът на изборите после. Ако правителство има, то ще е на ГЕРБ“, заяви Гого Лозанов, който също бе в студиото.

„Правителство ще има, винаги ще има министри и зам.-министри. Нещата си вървят в правилна посока. Вървим към цивилизования свят, ЕС, НАТО“, завърши Алгафари.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *